Popust na sportski program Diadora na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama

Zahvaljujući novom programu lojalnosti kompanije NIS, svi potrošači na benzinskim stanicama NIS Petrol i GAZPROM mogu da kupe proizvode iz ekskluzivne Diadora sportske kolekcije uz popust do 70 odsto.

Za svaku kupovinu goriva ili proizvoda u prodavnici i restoranu na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u vrednosti od 1500 dinara, potrošač dobija po jedan kupon. Vozači teretnih vozila za kupovinu u vrednosti od 7.500 dinara, takođe stiču pravo da učestvuju u ovoj akciji.

Sakupljanjem određenog broja kupona, kupci mogu nabaviti proizvode iz ekskluzivne kolekcije Diadora po promotivnim cenama na 152 NIS Petrol i GAZPROM benzinske stanice širom Srbije.

Program lojalnosti namenjen je i korporativnim klijentima koji su korisnici NIS kartice za gorivo.

Kuponi se mogu sakupljati do 16. februara 2014. godine, a zamena za Diadora proizvode se može izvršiti u periodu od 4. novembra 2013. godine do 9. marta 2014. godine.

Diadora je jedan od vodećih italijanskih brendova sportske odeće i opreme, koji je već 60 godina sinonim za kvalitet, udobnost i atraktivan dizajn.

Sve neophodne informacije, kao i spisak benzinskih stanica na kojima se kuponi mogu zameniti za Diadora proizvode po specijalnoj ceni dostupni su na sajtu www.nispetrol.rs.

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd