Попуст на спортски програм Диадора на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама

Захваљујући новом програму лојалности компаније НИС, сви потрошачи на бензинским станицама НИС Петрол и GAZPROM могу да купе производе из ексклузивне Диадора спортске колекције уз попуст до 70 одсто.

За сваку куповину горива или производа у продавници и ресторану на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама у вредности од 1500 динара, потрошач добија по један купон. Возачи теретних возила за куповину у вредности од 7.500 динара, такође стичу право да учествују у овој акцији.

Сакупљањем одређеног броја купона, купци могу набавити производе из ексклузивне колекције Диадора по промотивним ценама на 152 НИС Петрол и GAZPROM бензинске станице широм Србије.

Програм лојалности намењен је и корпоративним клијентима који су корисници НИС картице за гориво.

Купони се могу сакупљати до 16. фебруара 2014. године, а замена за Диадора производе се може извршити у периоду од 4. новембра 2013. године до 9. марта 2014. године.

Диадора је један од водећих италијанских брендова спортске одеће и опреме, који је већ 60 година синоним за квалитет, удобност и атрактиван дизајн.

Све неопходне информације, као и списак бензинских станица на којима се купони могу заменити за Диадора производе по специјалној цени доступни су на сајту www.nispetrol.rs.

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд