Dobro zdravlje

Autor ilustracije:

Željko Lončar

Zdravlje je prioritet svake porodice. Tako su bezbednost i zdravlje zaposlenih od izuzetne važnosti za veliku NIS-ovu porodicu koja broji više od 11.000 članova. Naša briga ogleda se u neprestanom razvoju korporativnog sporta, promociji zdravog načina života, organizaciji preventivnih pregleda za naše zaposlene.

Pored toga, organizujemo edukativne kampanje o zdravoj ishrani, štetnosti pušenja, predavanja o održavanju zdravlja u različitim životnim dobima. Rekreativne sportske aktivnosti za naše zaposlene organizujemo u 14 gradova širom Srbije, a na ovaj način fizičku formu održava svaki treći zaposleni NIS-a. Pored toga, naši takmičari učestvovali su u 2019. godini na 35 sportsko-poslovnih takmičarskih događaja u Srbiji i Rusiji i osvojili više od 20 trofeja, potvrđujući time i visok nivo timskog rada.

Istovremeno, želimo da svojim primerom i podrškom doprinesemo razvoju profesionalnog i dečjeg sporta u našoj zemlji. Već godinama ponosno stojimo uz najuspešnije domaće sportske kolektive i organizacije među kojima su Fudbalski klub „Crvena zvezda“, Košarkaški klub „Partizan“, Teniski i Košarkaški savez Srbije.

Sa velikim zadovoljstvom stojimo i uz prve korake budućih sportista. Zbog toga ulažemo u razvoj dečjeg sporta nastojeći da mladim takmičarima ukažemo na to da su postignuti rezultati vredni jedino ukoliko su ostvareni u fer nadmetanju i uz poštovanje rivala. Na taj način dajemo svoj doprinos stasavanju budućih šampiona koji će na najbolji način promovisati Srbiju širom sveta.

Ciljevi održivog razvoja

Ilustracijama mladih umetnika predstavljeno je 12 odabranih ciljeva propisanih od strane UN-a, za čiju se realizaciju zalažemo.

SAZNAJ VIŠE