Dostojanstven rad i ekonomski rast

Autor ilustracije:

Monika Lang

Svesni svoje odgovornosti jednog od najvećih poslodavaca u zemlji, veliku pažnju posvećujemo zaposlenima koji predstavljaju naš najvažniji resurs. Težimo tome da oni budu lideri u oblastima kojima se bave i da mogu u potpunosti da ispune sve zahteve modernog poslovanja. Samo u 2019. godini, u saradnji sa eksternim provajderima, organizovali smo 2.180 obuka na kojima je učestvovalo više od 4.000 naših zaposlenih. U te svrhe izdvojili smo 257 miliona dinara.

Prema istraživanju „Glas Mladih” koje je sprovela globalna studentska organizacija tokom 2019. godine, naša kompanija je jedan od najpoželjnijih poslodavaca za mlade u Srbiji. Ovo nam je ujedno i motiv da nastavimo sa pozitivnim promenama u oblasti upravljanja ljudskim resursima i dodatno unapredimo radno okruženje. Radimo na razvoju korporativne kulture kako bismo promovisali vrednosti kao što su transparentnost, stručnost, inovativnost i odgovornost zaposlenih.

Takođe, težimo da doprinesemo i povratku domaćih stručnjaka iz inostranstva u Srbiju. Zbog toga realizujemo program „Povratak u Srbiju“ čiji je cilj da privučemo visokokvalifikovane profesionalce, spremne da svoje znanje i veštine primene u našoj kompaniji.

Ciljevi održivog razvoja

Ilustracijama mladih umetnika predstavljeno je 12 odabranih ciljeva propisanih od strane UN-a, za čiju se realizaciju zalažemo.

SAZNAJ VIŠE