Успех НИС-ових стипендиста у Перму

НИС-ови стипендисти кроз програм „Енергија знања“  Иван Савић и Софија Шошкић, студенти 4. године основних академских студија на Руском државном универзитету за нафту и гас „Губкин“ из Москве, у периоду од 24. до 26. октобра представили су се на омладинском форуму на Пермском националном истраживачком политехничком универзитету на конференцији „Проблеми разраде лежишта угљоводоника и руда“ у секцији „Разрада и експлоатација нафтних и гасних лежишта“.

Софија је са својим темом „Прорачуни резерви и одређивање доминантног енергетског режима лежишта“ освојила 1. место, док је Иван освојио 3. место. Представљени научни радови настали су на основу резултата које су наши стипендисти прикупљали током њихове летње стручне праксе 2017. године у нашој Компанији.

Руски омладински форум „Нафтно и рударско инжењерство“ одржава се већ 10 година и окупља велики број студената  из Русије. Паралелно са конференцијом, организована је и Олимпијада знања из „Експлоатације нафтних бушотина“ на којој су наши стипендисти такође узели учешћа.

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд