НИС добитник престижне Талент менаџмент награде за 2016. годину

Kомпанија НИС је освојила прву награду за Талент менаџмент у Србији за 2016. годину, на такмичењу организованом од стране Stanton Chase Internationalа.

Компанија НИС добитник је престижне Талент менаџмент награде за 2016. годину

Међународна компанија за Executive Search Stanton Chase установила је 2014. године награду Талент менаџмент, која се додељује компанијама из различитих индустрија, а које су препознате по улагању у развој својих запослених. У 2015. години, наша компанија је на истом такмичењу добила награду за најкомплекснији приступ у управљању талентима.

У овогодишњем такмичењу је учествовао до сада највећи број домаћих и међународних компанија које су на тржишту препознате по квалитетним програмима развоја талената на свим нивоима, као и по доброј сарадњи са универзитетима. Једногласном одлуком стручног жирија концепт „Корпоративног универзитета“ наше компаније је проглашен најбољом праксом на целом такмичењу.

Ово признање је веома значајно за нашу компанију, јер представља потврду да је правац у ком се НИС развија исправан и да су његови напори и експертиза препознати и у екстерној јавности. Уједно, ово је мотив да наставимо да померамо границе и даљим радом унапредимо постојеће, али и развијемо нове, још боље, програме развоја талената.

Награду је у име НИС-а примио Владан Буха, директор Сектора за тренинг и развој

На јучерашњој церемонији проглашења победника, награду је у име НИС-а примио Владан Буха, директор Сектора за тренинг и развој.

„Поносни смо на чињеницу да смо добили прву награду за управљање талентима у Србији за 2016. годину. Ова награда је велико признање нашој компанији да развијамо своје таленте по светским стандардима. Радујемо се да постоји овакав начин за промовисање и дељење добрих пракси у области управљања талентима. Желео бих да се захвалим сјајном тиму Сектора за тренинг и развој на посвећености,  експертизи, напорном раду и страсти за развојем људи“, рекао је поводом добијања награде Владан Буха.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд