Servisi

NIS poseduje sopstvene servisne kapacitete, koji zadovoljavaju potrebe Grupe i pružaju usluge trećim licima. Servisi pružaju usluge u oblasti istraživanja i proizvodnje nafte i gasa putem geofizičkih ispitivanja, izrade, opremanja i remonta bušotina, kao i sprovođenja specijalnih operacija i merenja na bušotinama.

servisi1

Pored toga, pružaju i usluge održavanja sredstava za rad, izgradnju i održavanje naftno-gasnih sistema i objekata. Pored prevoza tereta i angažovanja radnih mašina, Servisi pružaju i uslugu prevoza putnika i iznajmljivanja vozila.

Zahvaljujući savremenoj opremi, kontinuiranom ulaganju u modernizaciju opreme i iskusnim kadrovima, izvodili su radove u mnogim zemljama širom sveta (Egipat, Turkmenistan, Azerbejdžan i druge). Bili su angažovani i u Bosni i Hercegovini, Rumuniji i Rusiji.

Cilj u ovom segmentu poslovanja je jačanje prisustva u okruženju i na međunarodnom tržištu, zbog čega je prioritet modernizacija opreme, obezbeđivanje što boljeg kvaliteta pruženih usluga, povećanje tehničko-tehnološke efikasnosti i rast uposlenosti u NIS-u i drugim kompanijama.

U ovoj sekciji:

 •  

  Istraživanje i proizvodnja

  Eksploatacija nafte i gasa i proizvodnja geotermalne energije

 •  

  Servisi

  Servisne usluge u oblasti istraživanja i proizvodnje

 •  

  Promet

  Veleprodaja, maloprodaja i izvoz nafte, gasa i naftnih derivata

 •  

  Prerada

  Od benzina i dizel goriva do mašinskih ulja i sirovina za petrohemijsku industriju

 •  

  Energetika

  Proizvodnja energije i korišćenje obnovljivih izvora energije

 •  

  Naučno-tehnološki Centar

  Podrška u svim fazama istraživanja i proizvodnje