Naši brendovi

Gazprom 02

https://www.nis.eu/lat/wp-content/uploads/sites/2/2014/12/nis_onama_nis_petrol.jpg

NIS Petrol

U okviru projekta modernizacije maloprodajne mreže NIS je u 2011. godini lansirao obnovljenu koncepciju benzinskih stanica pod brendom NIS Petrol.

Novi vizuelni identitet zadržava odlike starog i prepoznatljivog brenda NIS Petrola, ali je modernizovan i obogaćen uvođenjem plave boje u ispisu naziva. Cilj obnavljanja tradicionalog brenda benzinskih stanica jeste jačanje pozicija na domaćem maloprodajnom tržištu motornog goriva preko razvoja sopstvene, razgranate mreže benzinskih stanica, orijentisane na srednju klasu, sa garantovanim kvalitetom goriva i servisnih usluga.

Ovaj „trikolorni“ komercijalni brend nudi potrošaču pouzdanost, dostupnost, savremene standarde usluge i garantovani kvalitet naftnih derivata. Ovaj brend je orijentisan i na vozače koji uglavnom voze po gradu, i na one koji često voze na međugradskim relacijama: benzinske stanice NIS Petrola nalaze se na dostupnim mestima, kako u gradovima, tako i na magistralama.

Pored Srbije, mreža maloprodajnih objekata NIS Petrol zastupljena je i u Bosni i Hercegovini.

nis_onama_icon_right_blue Više

https://www.nis.eu/lat/wp-content/uploads/sites/2/2014/12/nis_onama_gazprom.jpg

Gazprom

GAZPROM  je novi premijum brend moderno opremljenih benzinskih stanica koje nude potrošačima vrhunsko gorivo, izuzetne usluge i širok izbor kvalitetnih proizvoda.

Na ovim benzinskim stanicama, prodaje se gorivo standarda minimum Evro-5, visokokvalitetna ulja i maziva i druga dopunska roba.

Format objekta predviđa postojanje prodavnice, restorana i kafea. Pored toga, kupcima je na usluzi bežični internet, perionica automobila i dečije igralište.

Pored Srbije, GAZPROM benzinske stanice posluju i na teritoriji Bugarske, Rumunije, Bosne i Hercegovine.

Kompanija NIS operativno upravlja mrežom benzinskih pumpi GAZPROM na teritoriji balkanskog regiona.

nis_onama_icon_right_blue Više

https://www.nis.eu/lat/wp-content/uploads/sites/2/2014/12/nis_onama_nisotec.jpg

NISOTEC

NIS proizvodi široki asortiman ulja i maziva pod brendom NISOTEC.

Strateški je napravljena veoma široka paleta proizvoda, tako da NISOTEC koji gradi svoju poziciju u okviru tzv. B-brenda motornih ulja, na svakoj profitnoj tački, odnosno svakom prodajnom mestu, ima odgovor na konkurenciju koja pripada istoj kategoriji. To znači da su zastupljena motorna ulja od sintetičkih koja su u rangu najkvalitetnijih u okviru pomenute kategorije do najjeftinijih mineralnih ulja namenjenih starijim tipovima motora.

NISOTEC proizvodi su osvojili do sada preko 20 medalja za kvalitet, kao i šampionski pehar za izuzetan kvalitet na Novosadskom međunarodnom poljoprivrednom sajmu. NIS prati sve promene i na tržištu plasira nove kvalitete motornih ulja koja moraju da zadovolje sve zahteve proizvođača motora.

nis_onama_icon_right_blue Više

https://www.nis.eu/lat/wp-content/uploads/sites/2/2014/12/nis_onama_jazak.jpg

Jazak

Na obroncima Nacionalnog parka ,,Fruška Gora“, nedaleko od manastira Jazak u Vojvodini, nalazi se prirodno izvorište pitke vode visokog kvaliteta. Više od šest godina, u okviru NIS-a se odvija proizvodnja pijaće vode Jazak.

Fruškogorska voda Jazak je višestruki dobitnik nagrada na najvećim sajmovima i nosi znak kvaliteta „Zdrava hrana” i „Najbolje iz Vojvodine”.

Pogon za proizvodnju vode za piće „Jazak” stalno usavršava tehnologiju, kadrove i svoje proizvode a redovnu kontrolu kvaliteta vode, ambalaže, repromaterijala, i nivoa higijene tehnološke opreme i cevovoda obavljaju fizičko-hemijske i mikrobiološke laboratorije.

nis_onama_icon_right_blue Više

https://www.nis.eu/lat/wp-content/uploads/sites/2/2014/12/G-drive-pistolj.jpg

G Drive

Gorivo nove generacije G-Drive 100 je benzin unapređenog kvaliteta, nastao od stooktanskog benzina Evro 5 kvaliteta proizvedenog u Rafineriji nafte Pančevo, u koji se potom dodaju aditivi koji pružaju dodatnu snagu i prvoklasnu zaštitu motora. Premijum benzin G-Drive 100 poboljšava performanse motora vozila, povećava njegovu snagu i dinamiku ubrzanja. G-Drive 100 proizveden je prema najvišim tehnološkim standardima, u saradnji sa vodećim ekspertima u oblasti naprednih goriva i prodaje se ekskluzivno na Gazprom mreži benzinskih stanica.

nis_onama_icon_right_blue Više

U ovoj sekciji:

 •  

  NIS u brojkama

  Parametri koji dokazuju naš uspeh

 •  

  Upravljanje

  Upoznajte članove našeg rukovodećeg tima

 •  

  Misija, vizija, vrednosti

  Nepromenjiva načela koja nas menjaju na bolje

 •  

  Kodeks poslovne etike

  Dokument koji uređuje etičke norme NIS-a

 •  

  Istorija

  Saznajte kako je sve počelo

 •  

  Muzej NIS-a

  Čuvamo našu bogatu prošlost i tradiciju

 •  

  Nagrade i priznanja

 •  

  Odluke i pravilnici