Podrška NIS-a bezbednosti najmlađih u saobraćaju

U prostorijama Doma zdravlja „Jovan Jovanović Zmaj“ u Novom Sadu danas je, uz podršku NIS-a svečano otvorena prva Kancelarija za dečija auto sedišta u Srbiji. Kancelarija je deo projekta „Bezbednost se uči pre prvih koraka“, koji realizuje Centar za promociju bezbednosti saobraćaja, a koji je podržala kompanija NIS u okviru programa „Zajednici Zajedno“.

Projekat podrazumeva otvaranje Kancelarije za dečija auto sedišta sa ciljem da svim roditeljima pruži neophodne informacije u vezi sa pravilnim korišćenjem dečijih auto-sedišta, kao i besplatno ustupanje 60 dečijih auto-sedišta porodicama kojima je pomoć neophodna.

Kao kompanija čije je strateško opredeljenje društveno odgovorno poslovanje, NIS je prepoznao značaj ovog projekta i finansirao njegovu realizaciju, a sve u cilju povećanja bezbednosti najmlađih u saobraćaju. Na ovaj način kompanija se aktivno uključila u promociju i podizanje nivoa bezbednosti dece u saobraćaju u našoj zemlji.

Društveno odgovorne projekte u okviru programa “Zajednici zajedno” NIS već osmu godinu zaredom uspešno realizuje i podržava u 11 gradova i opština sa ciljem unapređenja kvaliteta života i razvoja lokalnih zajednica u kojima posluje.

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd