Ring na otvorenom uz podršku NIS-a

U okviru projekta kompanije NIS, “Zajednici zajedno”, klub borilačkog sporta “Spartanac” je tokom letnjih meseci u Žitištu organizovao ring na otvorenom, u sklopu programa manifestacije “U srcu Banata – Pile fest”.

Ring na otvorenom u Žitištu
Ring na otvorenom u Žitištu

Pozivu za svečano otvaranje ringa, koje je održano 3.jula, odazvali su se predstavnici lokalne zajednice, čelnici kik boks saveza Srbije i Vojvodine, članovi reprezentacije, kao i mnogobrojni gosti. Otvaranju ringa prisustvovao je i veliki broj meštana.

Tom prilikom mnogobrojna publika je imala priliku da uživa u demonstraciji borilačkih veština kik boksa, prikazanim kroz javne sparinge, u kojima su učestvovali i reprezentativci Srbije.

Svim učesnicima takmičenja uručene su nagrade – majice sa logom NIS-a, par rukavica za boks/kik boks, kao i zahvalnice za učešće. Pet najboljih takmičara nagrađeno je peharima.

NIS-ov Program podrške lokalnoj zajednici osmišljen je sa ciljem da učvrsti partnerske odnose sa opštinama i gradovima u kojima kompanija ostvaruje svoju poslovnu delatnost. I ove godine program se realizuje u 11 opština i to kroz projekte odabrane na javnom konkursu „Zajednici zajedno“. Program se realizuje već sedam godina zaredom, a projekti izabrani na javnom konkursu doprinose razvoju lokalnih zajednica, olakšavaju funkcionisanje brojnih ustanova i unapređuju rad kulturnih, obrazovnih i sportskih institucija. Podrška lokalnoj zajednici predstavlja deo društveno-odgovornog poslovanja NIS-a, koji se realizuje pod sloganom „Budućnost na delu“.

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd