Zajednici zajedno

O programu „Zajednici zajedno“

Program „Zajednici zajedno“ kompanija NIS pokrenula je 2009. godine u želji da, kroz partnerstvo sa lokalnim zajednicama u kojima deluje, doprinese unapređenju kvaliteta života građana.

U okviru ovog programa podržali smo projekte iz oblasti sporta, kulture, ekologije, nauke/obrazovanja, javnog zdravlja i socijalne zaštite.

Ponosni smo na: renovirane vrtiće, opremljene učionice i laboratorije, unapređenu infrastrukturu zdravstvenih i socijalnih ustanova, podršku naučnim, obrazovnim i kulturnim institucijama, ali, pre svega, na to što je program „Zajednici zajedno“ omogućio mnogim mladim ljudima u Srbiji da razvijaju svoje talente i sposobnosti, stiču znanja u moderno opremljenim institucijama i bave se sportom u uslovima koji odgovaraju savremenim trendovima.

Uspeh realizovanih projekata i zadovoljstvo građana za nas su novi podsticaj da sa još većom energijom nastavimo da radimo na unapređenju kvaliteta uslova života građana. Srbija je naš dom i radimo na tome da on svakog dana bude sve lepši.

„Zajednici zajedno 2019“

U fokusu programa „Zajednici zajedno 2019“, koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije i 13 lokalnih samouprava, je unapređenje stanja zdravstvenih ustanova, prvenstveno onih koje se bave zdravstvenom zaštitom dece i omladine.

Ovaj prioritet prepoznat je nakon konsultacija sa predstavnicima lokalnih zajednica učesnica u programu i ispitivanja potreba građana u njima.

Obnovljena infrastruktura, savremenija oprema i humaniji uslovi za sve korisnike su neophodni elementi za unapređenje rada svake zdravstvene ustanove u Srbiji, a podrška kapitalnim projektima u okviru ovogodišnjeg programa doprineće upravo tome, u cilju dugoročnijeg napretka za lokalnu zajednicu.

Gradovi i opštine u kojima se program sprovodi su: Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Zrenjanin, Pančevo, Kikinda, Požarevac, Kanjiža, Novi Bečej, Srbobran, Žitište i Plandište.

U ovoj sekciji:

 •  

  Zajednici zajedno

  Program podrške lokalnim zajednicama

 •  

  Filantropija i volonterizam

  Naše filantropske i volonterske aktivnosti

 •  

  Sponzorstva i donacije

  Odabir projekata u skladu sa našim principima

 •  

  Energija znanja

  Saradnja sa univerzitetima, naučnim i obrazovnim institucijama

 •  

  Izveštavanje

  Izveštaji o održivom razvoju

 •  

  HSE

  Brinemo o ljudima i životnoj sredini