Naši ljudi

Stručnost i motivacija zaposlenih su ključni faktori uspeha naše kompanije i njenog efikasnog poslovanja. Ponosni smo što su sa nama vrhunski profesionalci, spremni da odgovorno i sa znanjem pristupe svakom, pa i najzahtevnijem zadatku. Naše kolege su pravi timski igrači koji zajednički ostvaruju upečatljive rezultate.

nis_karijera_nasi_ljudi

Svaki posao se može unaprediti i ja se uvek pitam – može li ovo funkcionisati bolje?

Goran je došao u Rafineriju nafte Pančevo pre 17 godina. Započeo je kao destilater, a sada obavlja poslove spoljnog operatera. Tokom poslednjih nekoliko godina predložio je desetak korisnih predloga i ideja za unapređenje rafinerijskog procesa, od kojih su tri realizovane i donose uštede koje se mere desetinama hiljada evra.

– Rafinerijska proizvodnja je odlično polje za inovativni rad. Drago mi je što smo kao Kompanija, sa proširenom motivacijom za sve zaposlene, ušli u program „Ja imam ideju“*. Dobro je što je predviđena i primamljiva materijalna stimulacija za one čije će se ideje primeniti u praksi. Svi moji dosadašnji predlozi, usmereni su na unapređenje i ostvarivanje ušteda u procesu rafinerijske prerade.

https://www.nis.eu/lat/wp-content/uploads/sites/2/2015/03/milena-duncic.png

Milena Dunčić

glavni specijalista za analitiku i geološku interpretaciju u Bloku „Istraživanje i proizvodnja“

– Suština svakog uspešno obavljenog zadatka je dobar timski rad, svaki član tima, na svoj način, doprinosi profesionalno obavljenom poslu. Mogućnost usavršavanja u različitim oblastima geologije, u sklopu naftno-geoloških istraživanja, dobro je organizovana u „Naučno-tehnološkom centru NIS-Naftagasa“ u vidu različitih programa, kurseva, obuka, seminara ili kongresa. Pitanje je samo kako najbolje uskladiti vreme potrebno za stručno usavršavanje, sa trenutnim poslovima koji se obavljaju, kako bi rezultati bili još bolji.

https://www.nis.eu/lat/wp-content/uploads/sites/2/2015/03/mladen-ujvari.png

Mladen Ujvari

vodeći inženjer inspekcije za mašinstvo u Bloku „Prerada“

– Da bismo bili uspešni u poslu koji obavljamo potrebna su nam specifična znanja, zatim velika upornost i profesionalizam. Kompanija mnogo ulaže u razvoj kadrova. Ko želi da se profesionalno razvija to svakako može i da uradi putem mnogobrojnih stručnih i organizacionih obuka. U Bloku „Prerada“ imamo dobre radnike i jedino njihovim izuzetnim angažovanjem i timskim radom moguće je realizovati velike poslove.

https://www.nis.eu/lat/wp-content/uploads/sites/2/2015/03/marina-petrovic.png

Marina Petrović

točilac na benzinskoj stanici „Ražanj“, Blok „Promet“

– Važnu ulogu u sticanju poslovnog uspeha, prema mom mišljenju, igra otvorenost ka novim znanjima, maksimalno poštovanje pravila poslovanja Kompanije, kao i lična odgovornost. Uspešno poslovanje Kompanije trebalo bi da bude cilj svakog zaposlenog. Moja je velika sreća što sam počela da radim u kolektivu u kom se neguju dobri odnosi i čiji su članovi imali dovoljno razumevanja tokom obuke novozaposlenog. Rad na benzinskoj stanici nikako nije individualan, već je umnogome timski. Uz obuke koje su nam date stvorena je i veća mogućnost za profesionalni razvoj. Shodno tome, svaki napredak i pozitivan rezultat uvek je ispraćen od strane rukovodilaca.

https://www.nis.eu/lat/wp-content/uploads/sites/2/2015/03/dusko-sladojevic.png

Duško Sladojević

inženjer specijalista u Bloku „Energetika“

– Mnogobrojni prekovremeni sati tokom izgradnje i puštanja u rad novih postrojenja ponekad su naporni, ali kada postrojenje „oživi“ i dobijemo proizvode zadovoljavajućeg kvaliteta,  zaboravlja se sve što je bilo teško, a ostaje osećaj zadovoljstva, kako zbog postignutih rezultata, tako i zbog pripadnosti Kompaniji koja pruža mogućnost za učenje novih tehnologija i za potvrđivanje sopstvenih kvaliteta. Mi, pojedinci, treba da iskoristimo sve što se u ovakvoj kompaniji nudi i nastavimo svoj profesionalni razvoj. Mogućnosti za sticanje novih znanja i dalje ima. Na nama je da ih ne propustimo!

https://www.nis.eu/lat/wp-content/uploads/sites/2/2015/03/mia-jesic.png

Mia Ješić

specijalista za saradnju sa obrazovnim institucijama u Funkciji za organizaciona pitanja

– Verujem da pojedinac može da ostvari svoj potencijal, ukoliko se kvalitetno i kontinuirano angažuje na ličnom unapređenju. Takvu misiju je moguće postići samo ukoliko čovek ima dovoljno mudrosti da prepozna prave prilike i dovoljno hrabrosti da ih iskoristi. Našoj kompaniji sam zahvalna što nam pruža takve prilike.

U ovoj sekciji:

 •  

  Aktivni konkursi

  Pogledajte ponudu slobodnih radnih mesta

 •  

  Prijava za bazu kandidata

  Pošaljite nam svoju biografiju

 •  

  Trening i razvoj

  Neprestano razvijamo profesionalne veštine zaposlenih

 •  

  Studentska praksa

  Pružamo studentima da steknu svoja prva praktična iskustva

 •  

  Naši ljudi

  Saznajte šta naši zaposleni kažu o radu u kompaniji

 •  

  Odgovornost prema zaposlenima

  Zaposlenima u NIS-u je obezbeđen je visok nivo socijalne zaštite

 •  

  Ja imam ideju