NIS šansa

NIS u okviru svoje korporativne društvene odgovornosti i u saradnji sa lokalnim samoupravama, realizuje novu fazu programa „NIS šansa“.

nis-sansa

Realizacijom programa „NIS šansa“, NIS neguje tradiciju zapošljavanja mladih započetu 2010. godine programom Republike Srbije – “Prva šansa”. Iz ovog programa, 2012. godine, razvio se program „NIS šansa“, prilagođen našim potrebama, koji se realizuje u saradnji sa partnerima – Autonomnom Pokrajinom Vojvodina i lokalnim samoupravama.

Do sada je po programu „NIS Šansa“ zaposleno preko 660 kandidata.

Zapošljavanje mladih sa tek završenom srednjom školom ili fakultetom, bez radnog iskustva, ima za cilj da izgradi stručan kadar, čime se osigurava dugoročan razvoj Kompanije. Do sada je po programu „NIS Šansa“ zaposleno preko 660 kandidata. Naši zaposleni dolaze iz preko 20 različitih gradova, sa 17 različitih fakulteta i preko 10 različitih struka srednjih tehničkih škola.

Činjenica na koju smo naročito ponosni jeste da je preko 80 odsto kandidata pronašlo svoje mesto u našem timu.

https://www.nis.eu/lat/wp-content/uploads/sites/2/2013/11/nikola-samsal.png

Nikola Šamšal

koordinator za razvoj i optimizaciju HR procesa, Funkcija za organizaciona pitanja

– Program „NIS šansa”, kao uvod u korporativno okruženje, uz pravo mentorstvo, pruža potrebno iskustvo i čini nas spremnima da odgovorimo na zadatke koje biznis pred nas postavlja. Imajući u vidu kompleksnost Kompanije i procesa koji se u okviru nje obavljaju, smatram da je ovaj program pravi put za ulazak u svet profesionalaca.

https://www.nis.eu/lat/wp-content/uploads/sites/2/2013/11/jovana-mihajlov.png

Jovana Mihajlov

inženjer Laboratorije, „Naftagas – Naftni servisi” d.o.o. Novi Sad

– „NIS šansa“ pruža mladima, koji po prvi put stupaju u radni odnos, dosta novih saznanja. Tokom 12 meseci, koliko Program traje, stiče se osnova za dalje usavršavanje. Učestvujući u ovom programu stekla sam nova iskustva i veštine koje će mi koristiti i u kasnijem radu. Moram napomenuti da sam imala sreću da sarađujem sa osobama koje poseduju ogromno iskustvo i spremne su da ga bezuslovno podele. Veoma sam zahvalna što je i meni pružena jedna nova šansa u okviru „NIS šanse“

https://www.nis.eu/lat/wp-content/uploads/sites/2/2013/11/tomislav-kolaric.png

Tomislav Kolarić

mlađi inženjer za automatizaciju, metrologiju i regulaciju, Blok „Istraživanje i proizvodnja”

– Prelazak sa istraživačkog rada na doktorskim studijama na FTN-u u radno okruženje u NIS-u, omogućio mi je da svoje prvo radno iskustvo van obrazovnih institucija steknem u velikoj kompaniji sa savremenim pristupom projektima i u internacionalnom okruženju. Smatram da je ovo iskustvo veoma značajno zbog projekata na kojima se radi kao i zbog mogućnosti konstantnog ličnog i profesionalnog napredovanja. Sam program „NIS šansa“ je odlično koncipiran, jer nam daje mogućnost da učimo iz različitih oblasti naftne industrije i polako nas uvodi u sistem NIS-a. Nakon završenog programa bio sam spreman za veću odgovornost i stekao dovoljno iskustava za dalji rad na projektima.

https://www.nis.eu/lat/wp-content/uploads/sites/2/2013/11/jovica-zivanovic.png

Jovica Živanović

koordinator za projektovanje organizacije, Funkcija za organizaciona pitanja

– Za program „NIS šansa” sam čuo od profesora i kolega sa fakulteta koji su već putem ovog programa radili u NIS-u. Ovaj program mi je omogućio da profesionalne veštine stičem i razvijam u okviru jedne od najvećih, a ujedno i najuspešnijih Kompanija kako u Srbiji tako i u regionu. U periodu od godinu dana, koliko traje program, bio sam u mogućnosti da se upoznam sa velikim brojem različitih aktivnosti i procesa, koji se obavljaju u sklopu jednog ovako složenog sistema, kao i da radim u izuzetnom timu, što mi je definitivno pomoglo u daljem profesionalnom razvoju. Za mene lično jedan od glavnih benefita programa je i to što sam bio u mogućnosti da veliki deo teorijskog znanja, stečenog na fakultetu, direktno proverim i primenim u praksi.

U ovoj sekciji:

 •  

  Aktivni konkursi

  Pogledajte ponudu slobodnih radnih mesta

 •  

  Prijava za bazu kandidata

  Pošaljite nam svoju biografiju

 •  

  Trening i razvoj

  Neprestano razvijamo profesionalne veštine zaposlenih

 •  

  Sistem beneficija

  Razvoj i motivacija zaposlenih

 •  

  NIS šansa

  Program zapo[ljavanja za kandidate bez radnog iskustva

 •  

  Studentska praksa

  Pružamo studentima da steknu svoja prva praktična iskustva

 •  

  Naši ljudi

  Saznajte šta naši zaposleni kažu o radu u kompaniji

 •  

  Odgovornost prema zaposlenima

  Zaposlenima u NIS-u je obezbeđen je visok nivo socijalne zaštite

 •  

  Ja imam ideju