Studentska praksa

NIS kroz program „Studentska praksa” pruža priliku najboljim studentima da svoja prva praktična iskustva steknu u dinamičnom i internacionalnom okruženju.

nis_karijera_studentska_praksa

Ova praksa se organizuje svake godine, u letnjim mesecima, za studente završnih godina obrazovnih ustanova Republike Srbije i međunarodnih akreditovanih obrazovnih institucija.

NIS pruža priliku najboljim studentima da svoja prva praktična iskustva steknu u dinamičnom i internacionalnom okruženju

Uz konstantan nadzor svojih mentora, stotinak studenata svake godine dobije priliku da u našoj kompaniji napravi prve korake u svom profesionalnom razvoju. Ovi mladi ljudi svojim idejama i novim pristupom poslovanju doprinose Kompaniji, dok sami od iskusnijih kolega usvajaju dragocene savete za dalji razvoj karijere.

https://www.nis.eu/lat/wp-content/uploads/sites/2/2013/11/ana-svilar.png

Ana Svilar

stručni saradnik za korporativni brend, Funkcija za odnose s javnošću i komunikacije

– Priliku da steknem svoje prvo profesionalno iskustvo iz oblasti marketinga dobila sam odman nakon master studija, kroz praksu u NIS-u. Nakon tri meseca, mnoštva utisaka, početnih projekata i izazova u Dirkeciji za korporativni marketing, dobila sam „NIS šansu”. Tokom pripravničkog rada u NIS-u, stekla sam dragoceno profesionalno iskustvo. Dinamična poslovna svakodnevnica pruža mi mogućnost za neprekidno usavršavanje, kako kroz svakodnevne zadatke i projekte tako i kroz komunikaciju sa kolegama i partnerima.
I danas, posle skoro tri godine rada u Kompaniji, kao stalni član tima Direkcije za korporativni marketing, vraćam se na istu vodilju kao i prvog dana – svaki dan je ŠANSA – šansa da naučim nešto novo i od izazova stvorim prilike.

https://www.nis.eu/lat/wp-content/uploads/sites/2/2013/11/jelena-kalinic.png

Jelena Kalinić

koordinator za razvoj i optimizaciju HR procesa, Funkcija za organizaciona pitanja

– Program letnje prakse, koji se pokazao kao uspešan način za angažovanje studenata, je jedan od najefikasnijih načina uvođenja budućih zaposlenih u poslove koji predstoje. Optimalan period adaptacije i podrška kvalitetnih mentora učinili su me spremnijom i sigurnijom za svoj prvi posao. Ohrabrila bih sve studente da se prijave na Program i daju sebi šansu da u narednom periodu postanemo kolege.

https://www.nis.eu/lat/wp-content/uploads/sites/2/2013/11/Marijana_D.png

Marijana Dević

specijalista za trening, Funkcija za organizaciona pitanja

– Kao apsolvent master studija Univerziteta u Novom Sadu, Odseka za psihologiju, konkurisala sam za program „Studentska praksa“. Želela sam da steknem iskustvo iz oblasti HR-a u Kompaniji koja veliku pažnju posvećuje kontinuiranom razvoju i profesionalnom usavršavanju svojih zaposlenih. Tromesečnu praksu sam uspešno završila u Sektoru za trening i razvoj, a potom i jednogodišnji program „NIS šansa“. Nakon dve godine od mog prvog susreta sa kompanijom NIS, sa zadovoljstvom mogu da se pohvalim da sam, zahvaljujući postojanju programa „Studentska praksa“ i „NIS šansa“, kao i svom ličnom zalaganju, i danas član tima Sektora za trening i razvoj.

U ovoj sekciji:

 •  

  Aktivni konkursi

  Pogledajte ponudu slobodnih radnih mesta

 •  

  Prijava za bazu kandidata

  Pošaljite nam svoju biografiju

 •  

  Trening i razvoj

  Neprestano razvijamo profesionalne veštine zaposlenih

 •  

  Sistem beneficija

  Razvoj i motivacija zaposlenih

 •  

  NIS šansa

  Program zapo[ljavanja za kandidate bez radnog iskustva

 •  

  Studentska praksa

  Pružamo studentima da steknu svoja prva praktična iskustva

 •  

  Naši ljudi

  Saznajte šta naši zaposleni kažu o radu u kompaniji

 •  

  Odgovornost prema zaposlenima

  Zaposlenima u NIS-u je obezbeđen je visok nivo socijalne zaštite

 •  

  Ja imam ideju