Korporativni univerzitet

NIS Korporativni univerzitet je sistem kontinuiranog učenja, unapređenja menadžerskih i liderskih veština i razvoja karijere svih zaposlenih u skladu sa svetskim standardima.

nis_karijera_razvoj_karijere

Sadržaj svakog treninga je rezultat saradnje sa renomiranim poslovnim školama iz zemlje i regiona, partnerima za trening i razvoj i definisanim vodećim predavačima od strane provajdera.

Ovakvim pristupom ostvaruju se brojne koristi, od zajednički dizajniranih treninga a prema potrebama kompanije, specifičnih programa za svaki nivo u organizaciji, uvođenja priznatih trening metodologija, sertifikata.

Kombinovanim pristupom učenju (Blended Learnig aproach), koji pored klasičnih treninga u učionici (in class) podrazumeva korišćenje savremenih alata i metodologija rada poput e-learning obuka, radionica, sesija, biznis simulacija, razvojne aktivnosti su u potpunosti prilagođene stvarnim potrebama zaposlenih.

Uvodni trening za novozaposlene

Svaki novozaposleni na početku svog radnog angažmana učestvuje u različitim aktivnostima koje za cilj imaju njegovu integraciju u novo radno okruženje (“onboarding“).

Kroz Uvodni trening, novozaposlenih se upoznaje sa poslovnim procesima, organizacionim delovima Kompanije kao i podacima kako bi se što lakše prilagodio budućem radu.

Prateći savremene svetske trendove deo uvodnog treninga je i edukativni film, „Dobrodošli u NIS“, koji zaposlenima omogućava upoznavanje sa Kompanijom sa radnog mesta.

U ovoj sekciji:

  •  

    Razvoj zaposlenih

  •  

    Korporativni univerzitet

  •  

    Profesionalni trening