Akcija “Sportom protiv nasilja” održana u Malom Zvorniku uz podršku NIS-a

U Osnovnoj školi "Branko Radičević" u Malom Zvorniku održana je akcija “Sportom protiv nasilja” koju organizuju NIS, Teniski savez Srbije (TSS) i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

NIS podržao akciju "Sportom protiv nasilja" u Malom Zvorniku
NIS podržao akciju “Sportom protiv nasilja” u Malom Zvorniku

Deca su imala priliku da u prisustvu stručnog trenera nauče pravila tenisa, koristeći opremu prilagođenu njihovom uzrastu.

Cilj akcije “Sportom protiv nasilja” je popularizacija sportskih vrednosti, kulture nenasilja i fer pleja u sportu kao izuzetno važnog elementa u zdravom razvoju dece.

Kao višegodišnji generalni sponzor TSS-a, kompanija NIS se na ovaj način aktivno uključila u promociju zdravog načina života i u animiranje mladih talenata u okviru svoje korporativne strategije “Budućnost na delu”.

Akcija “Sportom protiv nasilja” sprovodi se već treću godinu zaredom i do sada je prave sportske vrednosti kroz tenis steklo preko 20.000 mališana širom Srbije, a teniski karavan nastaviće da obilazi gradove širom naše zemlje sve do decembra 2016. godine.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd