Besplatna škola tenisa u Gračanici

Akcija „Sportom protiv nasilja“ posetila je Gračanicu gde su mališani uživali u trodnevnoj besplatnoj školi tenisa koju su organizovali kompanija NIS i Teniski savez Srbije (TSS).

Akcija „Sportom protiv nasilja“ posetila je Gračanicu

„Teniski karavan“ obišao je Osnovnu školu „Kralj Milutin“, kao i Teniski klub „Winner“ gde je na edukativan, zdrav i zabavan način oko 600 mališana uz pomoć stručnih trenera i opreme prilagođene njihovom uzrastu, odigralo svoj prvi teniski meč. Ovo je ujedno bila prilika da mali sportisti pokažu takmičarski duh, talenat i veliku zainteresovanost za „beli sport“. Na kraju druženja, kao zahvalnost za učešće i fer plej, svim učesnicima besplatne škole tenisa dodeljene su medalje i diplome.

Kompanija NIS, kao višegodišnji generalni sponzor TSS-a u okviru svog programa „Budućnost na delu “ na ovaj način se aktivno uključila kao partner Teniskog saveza, u cilju promocije zdravog života i animiranje mladih talenata.

Akcija “Sportom protiv nasilja” realizuje se u organizaciji NIS-a, Teniskog saveza Srbije (TSS), Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstva omladine i sporta sa ciljem popularizacije sportskih vrednosti, kulture, nenasilja u sportu kao izuzetno važnom elementu u zdravom razvoju dece. U akciji je do sada učestvovalo više od 30 000 đaka iz preko 60 škola i gradova širom Srbije.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd