Dežurna apoteka na benzinskoj stanici NIS-a u Beogradu

Na NIS Petrol benzinskoj stanici „Sava“, jednoj od najprometnijih u Beogradu, počela je sa radom dežurna apoteka Janković čime je NIS potrošačima, sugrađanima kao i gostima prestonice omogućio da im u svakom trenutku, 24 sata dnevno, budu dostupni lekovi kao i prateća medicinska oprema.

Novootvorena apoteka snabdevena je kompletnim asortimanom lekova i medicinskih sredstava, kako onih koji se mogu uzeti na recept, tako i onih koji se kupuju u slobodnoj prodaji. Dodatno, apoteka je opremljena i medicinskim pomagalima, biljnim preparatima, medicinskom kozmetikom, sredstvima za ličnu higijenu, kao i kompletnim asortimanom proizvoda za mame i bebe. Posebna pogodnost koju nudi ova apoteka je i izdavanje lekova na recept vojnim osiguranicima.

NIS je prva kompanija u Srbiji koja je u okviru svoje benzinske stanice otvorila dežurnu apoteku na koju svi zainteresovani mogu da računaju u svakom trenutku, čime je dodatno omogućen komfor kako za potrošače, tako i za sve građane koji se nađu u blizini.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd