Druženje sa fudbalerima „Crvene zvezde“ na GASPROM benzinskoj stanici u Novom Sadu

Fudbaleri „Crvene zvezde“ nastavili su druženje sa navijačima i potrošačima u okviru kampanje „Svi smo jedan tim“, posetom GAZPROM benzinskoj stanici u Novom Sadu.

Druženje fudbalera „Crvene zvezde“ sa navijačima i potrošačima na benzinskoj stanici „Novi Sad Jedan“ organizovano je u okviru sponzorske saradnje ruske kompanije „Gasprom njeft“ i FK „Crvena Zvezda“.

Ovoga puta, timu „Crvene zvezde“ na GAZPROM benzinskoj stanici „Novi Sad Jedan“ pridružili su se fudbaleri „crveno-belih“ Srđan Babić, Nemanja Milić, Uroš Račić i Dejan Joveljić.

Potrošači koji su se zatekli na ovom maloprodajnom objektu imali su priliku da se fotografišu sa igračima „Crvene zvezde“, odigraju sa njima utakmicu malog ili stonog fudbala, kao i da im požele sreću pred važne utakmice u domaćim takmičenjima i Ligi Evropa. Prisutni Novosađani bili su prijatno iznenađeni jer su imali priliku da se druže sa igračima „crveno-belih“ na benzinskoj stanici.

Fudbaler „Crvene zvezde“ Nemanja Milić takođe je izrazio zadovoljstvo zbog učešća u današnjoj akciji u Novom Sadu:

„Ovo je odlična akcija jer imamo priliku da se družimo sa navijačima koji nas podržavaju i upoznamo ih uživo. Mislim da ljudima puno znači što nas vide zajedno ovde“, rekao je Nemanja Milić.

Druženje fudbalera „Crvene zvezde“ sa navijačima i potrošačima na benzinskoj stanici „Novi Sad Jedan“ organizovano je u okviru sponzorske saradnje ruske kompanije „Gasprom njeft“ i FK „Crvena Zvezda“. Kampanja „Svi smo jedan tim” krenula je početkom septembra druženjem sa potrošačima na benzinskoj stanici „Novi Beograd” u Beogradu, a sponzorstvo Fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ je najveća pojedinačna investicija u sport Srbije.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd