Ekološki festival u Pančevu uz pomoć NIS-a

Uz podršku NIS-a, u Pančevu je održan ekološko-edukativni festival „Green days“, centar ekološke edukacije građana i promovisanja zelene energije, novih ideja i eko tehnologija.

Ekološki festival u Pančevu
Ekološki festival u Pančevu

Na nekoliko lokacija u gradu, posetioci festivala imali su priliku da učestvuju u radionicama, predavanjima i eko-akcijama sa jednim ciljem – da se edukuju o ekološkim problemima na koje svako od nas može da utiče.
Posebna pažnja bila je usmerena na mlade kako bi se podstakli da razmišljaju o važnosti reciklaže i očuvanja životne sredine, a posetioci festivala su u Narodnoj bašti mogli da se upoznaju sa kompanijama i organizacijama koje se bave očuvanjem životne sredine.

Ekološki festival je podržan u okviru NIS-ovog programa “Saradnja radi razvoja”

Organizatori festivala prepoznali su potrebu da se razvije ekološka svest građana i podigne nivo znanja o tome kako svaki pojedinac može da čuva životnu sredinu kroz uštedu energije, primenu ekoloških materijala i korišćenje zdrave hrane.

Kao kompanija čije je strateško opredeljenje ulaganje u zaštitu životne sredine, NIS je uz saradnju sa Gradom Pančevom podržao ideju festivala i pomogao njegovu realizaciju u okviru programa „Saradnja radi razvoja“.

Kontakt:

Pres služba
(011) 313 0116
Milentija Popovića 1, 11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd