Festival uličnih svirača i ove godine uz podršku NIS-a

U cilju razvoja i obogaćivanja kulturnih sadržaja u lokalnim zajednicama, NIS je podržao Festival uličnih svirača koji se od 1. do 3. septembra održava u Novom Sadu.

Festival uličnih svirača održava ce u Novom Sadu od 1. do 3. septembra
Festival uličnih svirača održava se u Novom Sadu od 1. do 3. septembra

Prostor starog dela Petrovaradina je preuređen u pravo stecište umetnosti i stvaralaštva, a posetioci mogu da uživaju u muzičkim nastupima, performansima, video projekcijama i radionicama. Program je koncipiran u tri tematska stuba: „Pokreni promenu, budi promena“, „Pokreni umetnost, budi inspiracija“ i „Pokreni zajednicu, udruži se“.

NIS podržava ovu manifestaciju u okviru svog korporativnog programa „Zajednici zajedno“ koji je usmeren na poboljšanje i unapređivanje kvaliteta života u lokalnim zajednicama. Na ovaj način kompanija potvrđuje društvenu odgovornost kao svoje strateško opredeljenje, a projekte će realizovati institucije i organizacije koje su izabrane na javnom konkursu NIS-a.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd