Fudbaleri „Crvene zvezde“ na GAZPROM benzinskoj stanici „Novi Beograd“

Prvotimci Fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ posetili su danas GAZPROM benzinsku stanicu „Novi Beograd“ u okviru kampanje „Svi smo jedan tim“ i družili se sa potrošačima koji su se zatekli na ovom objektu.

Prvotimci „Crvene zvezde“ na GAZPROM benzinskoj stanici „Novi Beograd“

Na oduševljenje svih koji su došli da natoče gorivo, fudbaleri „Zvezde“ usluživali su brojne potrošače sipajući im premijum goriva G-Drive. U timu kompanije GAZPROM benzinskih stanica tako su se našli Mičel Donald, Vujadin Savić, Milan Borjan, Slavoljub Srnić i Marko Gobeljić i ostvarili odličan rezultat – zadovoljstvo svih potrošača i ljubitelja fudbala.

Prvotimac „crveno-belih“ Vujadin Savić rekao je da je zadovoljan današnjom akcijom i kako se snašao u ulozi točioca.

„Mnogo je lepa akcija ova dva velika brenda kao što su „Crvena zvezda“ i GAZPROM. Drago mi je što sam ovde i što ima ovoliko ljudi, posebno što su svi pozitivni. Vidim da su svi srećni, nasmejani, zaista je sve veoma lepo i nama to isto imponuje posle rezultata koje smo napravili. Nadam se da će ovakvih akcija biti što više“, rekao je Savić.

Kapiten „Crvene zvezde“ Mičel Donald

Kapiten „Crvene zvezde“ Mičel Donald bio je zadovoljan odzivom navijača na današnjoj akciji.

„Nisam očekivao ovoliko veliki broj navijača na benzinskoj stanici i veoma mi se dopada događaj. Navijači reaguju veoma lepo kada nas ugledaju ovde, vidi se da su srećni što možemo da razgovaramo jer smo svi mi na kraju dana zapravo obični ljudi“, rekao je Donald.

Posetioci GAZPROM benzinske stanice „Novi Beograd“ su iskoristili priliku da od prvotimaca „crveno-belih“ dobiju autograme, fotografišu se sa njima i požele im sreću pred utakmice sa Arsenalom, Kelnom i Bate Borisovim u okviru Lige Evropa. U okviru postavljene gejming zone, oni najverniji, ali i najhrabriji ljubitelji fudbala, oprobali su se i u ,,jedan na jedan” sa prvotimcima „Zvezde“ na mini fudbalskom terenu postavljenom na benzinskoj stanici.

U duhu slogana akcije ,,Svi smo jedan tim“, manifestaciju su svojim prisustvom podržali i predstavnici menadžmenta NIS-a. Nesvakidašnja akcija sprovedena je u okviru sponzorske saradnje ruske kompanije „Gasprom njeft“ i FK „Crvena Zvezda“. Sponzorstvo Fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ je najveća pojedinačna investicija u sport Srbije.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd