Fudbaleri „Crvene zvezde“ na GAZPROM benzinskoj stanici u Nišu

Igrači Fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ nastavili su druženje sa potrošačima i pristalicama „crveno-belih“ na GAZPROM benzinskim stanicama, a danas su u okviru akcije „Svi smo jedan tim“ iznenadili građane Niša.

U timu „Crvene zvezde“ na GAZPROM benzinskoj stanici „Đačko ostrvo“ bili su Nemanja Radonjić, Aleksandar Pešić i Luka Ilić.

Potrošači koji su se zatekli na ovom maloprodajnom objektu imali su priliku da se fotografišu sa igračima „Crvene zvezde“.

Prisutne Nišlije prijatno je iznenadio dolazak fudbalera „Crvene zvezde”, a mnogi su iskoristili priliku da se fotografišu sa igračima i sa njima odigraju utakmicu malog ili stonog fudbala. Simpatizeri „Crvene zvezde” poželeli su sreću fudbalerima pred važnu utakmicu u Ligi Evropa, budući da „crveno-beli” već 19. oktobra na stadionu „Rajko Mitić” dočekuju velikog rivala – londonski „Arsenal”.

Prisutni Novosađani bili su prijatno iznenađeni jer su imali priliku da se druže sa igračima „crveno-belih“ na benzinskoj stanici.

Fudbaler „Crvene zvezde“ Nemanja Radonjić izrazio je zadovoljstvo zbog akcije u Nišu i novog susreta sa navijačima:

„Posebno mi je drago što smo danas bili u Nišu jer je ovo poznat grad po velikom broju navijača „Crvene zvezde“. Ovim ljudima i naročito deci mnogo znači kada fudbaleri „Zvezde“ dođu u posetu jer mogu da se fotografišu i uzmu potpise od igrača. Svi su zaista oduševljeni“, rekao je Radonjić.

Druženje fudbalera „Crvene zvezde“ sa navijačima i potrošačima na benzinskoj stanici „Đačko ostrvo“ organizovano je u okviru sponzorske saradnje ruske kompanije „Gasprom njeft“ i FK „Crvena zvezda“.

Druženje fudbalera „Crvene zvezde“ sa navijačima i potrošačima na benzinskoj stanici „Đačko ostrvo“ organizovano je u okviru sponzorske saradnje ruske kompanije „Gasprom njeft“ i FK „Crvena zvezda“. Akcije su do sada organizovane i na GAZPROM benzinskim stanicama u Beogradu i Novom Sadu, a sponzorstvo Fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ je najveća pojedinačna investicija u sport Srbije.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd