G-Drive Diesel na GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji

Na svim GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije počela je prodaja premijum dizel goriva G-Drive Diesel.

Prodaja premijum goriva G-Drive Diesel počela je na svim GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije
Prodaja premijum goriva G-Drive Diesel počela je na svim GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije

Reč je o derivatu koji se dobija od domaćeg visokokvalitetnog dizela Evro 5, proizvedenog u modernizovanoj Rafineriji nafte Pančevo u koji se dodaje kompleks aditiva poslednje generacije. Novi G-Drive Diesel povećava snagu i performanse motora i pruža profesionalnu zaštitu sistema za gorivo.

U poređenju sa standardnim evro dizelom, upotrebom unapređenog goriva G-Drive Diesel, obezbeđuje se efikasnije sagorevanje goriva, samim tim i veća snaga, bolja startnost i stabilniji rad motora.

Pored poboljšanih performansi motora, G-Drive Diesel pruža i zaštitu čitavom sistemu za gorivo. Novo gorivo sadrži i komponentu za zaštitu od korozije koja smanjuje rizik od kvara i omogućava duži radni vek motora.

Kompanija NIS obezbedila je i dodatne pogodnosti za potrošače prilikom kupovine novog premijum dizela. Svi korisnici kartice lojalnosti „Sa nama na putu“ dobijaju dodatne bonus poene u iznosu od jedan odsto za svaki kupljeni litar G-Drive Diesel, dok se uz Super karticu ostvaruju dupli poeni. Kompanija NIS u narednom periodu planira plasman goriva G-Drive Diesel i na GAZPROM benzinske stanice u regionu.

Više informacija o samom gorivu, kao i tačan spisak benzinskih stanica na kojima je gorivo G-Drive Diesel dostupno, može se pronaći na internet stranici www.gazprom-petrol.rs Osim toga, kupcima je na raspolaganju i kol centar NIS-a sa brojem telefona 0800 008 888. Pozivanje ovog broja je besplatno.

Moderno opremljene benzinske stanice brenda GAZPROM pripadaju maloprodajnom premijum segmentu kompanije NIS, a pored goriva visokog kvaliteta proizvedenog po najvišim evropskim standardima, potrošačima su na raspolaganju i širok spektar dopunskog asortimana, restorani sa besplatnim pristupom bežičnom internetu, kao i bogat izbor pratećih usluga.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd