G-Drive Racing tim na Sajmu automobila u Beogradu

G-Drive Racing tim, trostruki šampion Evropske serije Le Mana u trkama izdržljivosti i tradicionalni favorit trkačkog maratona „24 časa Le Mana“ (FIA WEC), predstaviće se na štandu kompanije NIS na 54. Međunarodnom salonu automobila.

Ova manifestacija će biti održana od 22. do 31. marta na Beogradskom sajmu.

Posetioci Sajma automobila imaće priliku da upoznaju Romana Rusinova, glavnog vozača i menadžera G-Drive Racing tima, jedinog ruskog vozača – nosioca titule svetskog šampiona.

Takođe, na štandu NIS-a, u hali 4 Beogradskog sajma, biće izložen trkački bolid ekipe G-Drive Racing – prototip Oreca. Trkačko vozilo opremljeno je atmosferskim motorom Nissan V8, zapremine 4,5 litra, što vozaču stavlja na raspolaganje oko 490 konjskih snaga. Sa masom od 900 kg, prototip razvija brzinu do 340 km/čas. Svi ljubitelji automobilizma biće u mogućnosti da saznaju više o timu koji ove godine kreće u pohod na četvrtu šampionsku titulu u Evropskoj seriji Le Mana, a G-Drive Racing tim će startovati i na trkačkom maratonu „24 časa Le Mana“ sa namerom da se popne na prvi stepenik pobedničkog postolja.

Posetioci Sajma automobila imaće priliku da upoznaju Romana Rusinova, glavnog vozača i menadžera G-Drive Racing tima, jedinog ruskog vozača – nosioca titule svetskog šampiona.

Zvanično gorivo G-Drive Racing tima je premijum G-Drive koje, zahvaljujući aktivnim komponentama poslednje generacije, omogućava poboljšane performanse motora kao i profesionalnu zaštitu sistema za gorivo. Ovaj premijum derivat dostupan je i potrošačima u Srbiji i regionu, na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.
NIS će u okviru svog štanda sve posetioce Sajma takođe upoznati i sa prednostima koje nudi „Sa nama na putu“ program lojalnosti, koji omogućava sakupljanje bonus poena, a samim tim i ostvarivanje značajnih ušteda prilikom svake kupovine goriva, robe i usluga na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Pored toga, svi zainteresovani će imati priliku da saznaju više informacija o dodatnim pogodnostima programa koje je vodeća naftna kompanija na domaćem tržištu razvila u saradnji sa Sberbank Srbija, a reč je o platnoj „Sa nama na putu“ kartici lojalnosti koja pruža mogućnost plaćanja na odloženo, do 45 dana, goriva i dodatnog asortimana u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata na domaćem tržištu.
Sajamski program kompanije NIS na ovogodišnjem Međunarodnom salonu automobila biće obogaćen i predstavljanjem prednosti NIS-ove korporativne kartice, koja po svojim karakteristikama odgovara najvišim evropskim standardima za usluge bezgotovinskog plaćanja.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd