Gasprom njeft i ove godine uz muzički festival „Boljšoj“

„Boljšoj festival“ koji promoviše mlade muzičke talente iz srednjih muzičkih škola i akademija održaće se na Mećavniku, na Mokroj Gori od 9. do 11. jula, treću godinu zaredom uz podršku kompanije „Gasprom njeft“.

najava 1

Događaj su konferenciji za medije najavili direktorka festivala Nana Kusturica, direktor takmičarske selekcije Dejan Sparavalo i Denis Korepanov iz NIS-a.

Pored takmičarskog dela, na ovogodišnjem festivalu će nastupiti i velikani savremene muzičke scene – ruski pijanista Jurij Rozum i srpski violonista Nemanja Radulović. Kao i prethodnih godina, poslednjeg festivalskog dana posetioci će moći da uživaju u koncertu grupe „No Smoking orchestra“.

najava1

Kao generalni pokrovitelj festivala, kompanija „Gasprom njeft“ na ovaj način pruža podršku mladim muzičkim talentima iz Srbije i Republike Srpske, a od ove godine i iz Rusije, kao i jačanju tradicionalnih prijateljskih i kulturnih veza između Srbije i Rusije.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd