Intranet portal NIS-a dobitnik specijalne nagrade za korporativne komunikacije

Na svečanosti u Skupštini grada Beograda, 7. februara uručena su priznanja časopisa "PC Press" za najbolja onlajn dostignuća u 2017. godini, a Specijalna nagrada za korporativne komunikacije dodeljena je internom portalu NIS-a.

Top 50 je godišnji izbor za najbolje internet projekte u Srbiji koji postoji već 21 godinu, a sada je prvi put dodeljeno priznanje za jedan intranet projekat. Nagradu je u ime Direkcije za interne komunikacije primio Nebojša Trajković, ekspert koordinator za onlajn projekte.

Kompanija je u proces izrade jedinstvenog Portala krenula 2009. godine, a dalje usvajanje komunikacione strategije drastično je uticalo na razvoj Portala i unapređenje internih komunikacija. Jedan od ključnih motiva bilo je upravljanje biznis procesima, dokumentacijom, međusektorskim usaglašavanjima, ali i obezbediti dvosmernu komunikaciju sa zaposlenima i njihov karijerni razvoj.

Pored navedenog, trebalo je obezbediti pristup intranetu svim zaposlenima bez razlike, kao i bez obzira na geografsku lokaciju ili broj ljudi „na mreži“. Kada se uzme u obzir NIS-ova struktura zaposlenih, tačnije veliki broj radnika na terenu, dolazi se do jasnije slike o veličini izazova. NIS je svakako tu priliku želeo da iskoristi i zato je pored personalnih računara uveo Pi-Si kioske, tj. uslužne računare postavljene na određenim lokacijama u kompaniji i na terenu kako bi svi zaposleni mogli da pristupe intranetu u svakom trenutku. Budući da je to jedan od fokusa NIS-a u narednom periodu, kompanija je već započela i rad na pristupu najznačajnijim internim portalima putem mobilnih uređaja, čime je dodatno olakšano funkcionisanje servisa.

Interni portal NIS-a objedinjuje više od 12.000 korisnika i omogućava brzu komunikaciju zaposlenih u Srbiji i Regionu.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd