Izabrani pobednici muzičkog konkursa „Imaš li žicu za Nišvil“

Stručni žiri izabrao je pobednike muzičkog konkursa NIS-a pod nazivom „Imaš li žicu za Nišvil“ koji će nastupiti na ovogodišnjem Nišvil džez festivalu. To su bendovi: FingerbanG, Jayus Jazz, Hipnagoga slike, Jazzmo Quartet, Oganj Band, Tevarbulebra i Masterflow & Bandtronica bend.

Ovogodišnji džez festival „Imaš li žicu za Nišvil“ održava se od 14 -17. avgusta u Nišu, a pobednici NIS-ovog konkursa nastupiće na Youth stage-u.

Na NIS-ov konkurs putem sajta  http://www.nis.eu/nisvil-2014   prijavilo se 47 sastava, a pobednike konkursa izabrao je žiri u sastavu:  direktor „Nišvil“ festivala Ivan Blagojević, umetnički direktor Branislav Dejanović, pijanista i frontmen benda „Eyot“ Dejan Ilić; gitarista i lider benda „Krembou“ Dušan Milenković i džez kritičar Slobodan Aranđelović.

Žiri je doneo jednoglasnu odluku, da se umesto 3 sastava, kako je u konkursu navedeno, spisak proširi za još 4 sastava.

U naredna 24 sata, pobednici konkursa treba da na adrese nisville@nisville.comnisville@nis.eu  pošalju osnovne podatke o bendu i članovima, kontakt telefone, kao i potvrdu učešća na festivalu.

Ovogodišnji džez festival „Imaš li žicu za Nišvil“ održava se od 14 -17. avgusta u Nišu, a pobednici NIS-ovog konkursa nastupiće na Youth stage-u.

Konkurs „Imaš li žicu za Nišvil“ je sastavni deo NIS-ove tradicionalne podrške ovom festivalu kroz program „Kultura bez granica“. Na ovaj način, NIS nastoji da doprinese promociji kulturnih vrednosti i razvoju umetnosti.

Kontakt:

Pres služba
(011) 313 0116
Milentija Popovića 1, 11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd