Kiril Kravčenko održao predavanje postdiplomcima univerziteta „IEDC Internacionalna škola menadžmenta iz Bleda“

Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a, održao je danas predavanje studentima master programa Internacionalne škole menadžmenta iz Bleda (IEDC Bled School of Management) na temu „Istorijat NIS-a i njegov strateški razvoj“.

Studenti su imali priliku da se upoznaju sa razvojem NIS-a od 2009. godine do danas i sa poslovanjem kompanije u aktuelnim globalnim uslovima u naftnom i gasnom sektoru.

Nakon kratkog predstavljanja istorijata kompanije, Kravčenko je istakao da NIS konstantno prilagođava svoje poslovanje kolebanjima cene sirove nafte, da intenzivno radi na praćenju evropskih trendova u oblastima zaštite životne sredine i bezbednosti na radu i na transformaciji iz naftno-gasne u energetsku kompaniju. Predavanje je izazvalo veliko interesovanje studenata, koji su nakon završetka izlaganja Kirila Kravčenka postavili veliki broj pitanja.

Ovo je drugo po redu predavanje generalnog direktora NIS-a Kirila Kravčenka na Internacionalnoj školi menadžmenta iz Bleda. U profesorskom radu mu asistira šef kabineta, Nadežda Kokotović.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd