Kiril Kravčenko održao predavanje studentima Fakulteta tehničkih nauka

Kiril Kravčenko, generalni direktor kompanije NIS, održao je predavanje studentima Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu.

Kravčenko je predavanje održao u svojstvu gostujućeg profesora ovog fakulteta, na temu „Šta sve morate znati da biste (jednog dana, možda) postali generalni direktor“.

Predavanje je izazvalo interesovanje velikog broja studenata
Predavanje je izazvalo interesovanje velikog broja studenata

Predavanje na temu liderstva sačinjeno je na osnovu ličnih iskustava, kao i istraživanja koje je prvi čovek NIS-a sproveo zajedno sa svojim kabinetom i biznis školom INSEAD intervjuišući 20 menadžera najvećih svetskih kompanija. Cilj izlaganja bio je da se budućim mladim liderima predoče znanja i veštine koji su neophodni za uspeh u poslovnom svetu.

Studenti su, između ostalog, imali prilike da čuju o značaju obrazovanja, neposrednog rada u industriji, upravljačkog iskustva i teško uhvatljivim kategorijama poput harizme i strasti za poslom koji radite.
Predavanje je izazvalo interesovanje velikog broja studenata koji su nakon izlaganja postavljali pitanja i aktivno učestvovali u diskusiji.

Kravčenko je predavanje održao u svojstvu gostujućeg profesora Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu
Kravčenko je predavanje održao u svojstvu gostujućeg profesora Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu

Kao uspešan menadžer i poslovni čovek, Kiril Kravčenko paralelno razvija i akademsku karijeru. Kako poseduje zvanje doktora ekonomskih nauka, generalni direktor NIS-a ima status predavača na Hemijsko-tehnološkom univerzitetu „Mendeljejev“ i Univerzitetu „Gubkin“ u Moskvi, a takođe je i gostujući predavač Departmana za industrijski inženjering i menadžment na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Autor je brojnih naučnih publikacija. U profesorskom radu mu pomaže šef kabineta, Nadežda Kokotović.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd