Klizalište na Tašmajdanu uz podršku NIS-a

Na Stadionu Tašmajdan otvoreno je najveće klizalište na Balkanu. Do 15. februara 2017. ljubitelji klizanja će osim u ovom zimskom sportu moći da uživaju i u festivalu „ICE@TAŠ“ koji će im ponuditi različite sadržaje, poput muzičkog, scenskog i animiranog programa.

Na Stadionu Tašmajdan otvoreno je najveće klizalište na Balkanu uz podršku NIS-a

Pored maskenbala, revijalnih hokejaških utakmica, umetničkog klizanja i retro žurki uz muziku iz perioda od 50-ih do 80-ih godina prošlog veka, posetioci imaju priliku da učestvuju i u humanitarnim akcijama. Svim đacima obezbeđen je i značajan broj besplatnih termina za klizalište.

Festival „ICE@TAŠ“ i otvaranje klizališta na Tašmajdanu podržala je kompanija NIS. NIS je prepoznao značaj ove društvene aktivnosti i pružuo podršku ovom projektu u cilju promovisanja sportskih vrednosti i ulaganja u zajednicu, a sve u skladu sa svojim korporativnim sloganom “Budućnost na delu”.

Tašmajdansko klizalište svojevremeno je predstavljalo kultno mesto u gradu na kome su se okupljale i klizale mnoge beogradske generacije, a u toku naredna dva meseca ta tradicija biće obnovljena.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd