Kompanija NIS i ove godine uz Pančevački džez festival

Ljubitelji džez muzike imaju priliku i ove godine da uživaju u Pančevačkom džez festivalu koji se održava do 6. novembra u Kulturnom centru u Pančevu. Kompanija NIS podržala je ovu značajnu kulturnu manifestaciju u okviru programa „Zajednici zajedno“.

NIS tradicionalno podržava Pančevački džez festival u okviru programa "Zajednici zajedno"
NIS tradicionalno podržava Pančevački džez festival u okviru programa “Zajednici zajedno”

Na ovogodišnjem festivalu učestvuju prestižni svetski i domaći džez umetnici poput gitariste Džona Skofilda, džez pijanistkinje i kompozitorke Majre Melford, legendarnog italijanskog trubača Enrikea Rava i mnogih drugih. U domaćoj ponudi, između ostalog, predstavljaju se umetnici poput sastava Sound sculptures, benda čuvenog džez pijaniste i člana Big benda RTS-a Ivana Aleksijevića, kao i Lazar Tošić kvarter i Marko Đorđević.

NIS tradicionalno podržava ovaj muzički festival sa ciljem da doprinese razvoju i promociji kulturnih vrednosti i razvoju grada Pančeva u skladu sa svojim korporativnim sloganom“ Budućnost na delu“.

Program “Zajednici zajedno” osmišljen je sa ciljem unapređenja kvaliteta života i razvoja lokalnih zajednica u kojima NIS posluje. Kompanija već osmu godinu zaredom uspešno realizuje i podržava društveno odgovorne projekte u 11 gradova i opština: Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Zrenjanin, Kikinda, Novi Bečej, Žitište, Kanjiža i Srbobran.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd