Konkurs za učešće mladih bendova na Nišvilu uz pomoć NIS-a

Muzički konkurs Imaš li žicu za Nišvil? otvoren je do 6. avgusta, a omogućava mladim, talentovanim i neafirmisanim bendovima da nastupe na najvećem džez festivalu u regionu „Nišvil“, koji se održava uz podršku NIS-a.

Svi koji žele da učestvuju mogu da na mejl nisville@nis.eu pošalju zvučni ili video zapis jedne pesme svog benda. Potom će stručni žiri „Nišvila“ odlučiti koja tri demo snimka su najbolja, a njihovi autori će osvojiti nastup na ovom festivalu.

Žiri čine renomirani muzičari i stručnjaci: direktor „Nišvil“ festivala Ivan Blagojević, umetnički direktor Branislav Dejanović, pijanista i frontmen benda „Eyot“ Dejan Ilić; gitarista i lider benda „Krembou“ Dušan Milenković i džez kritičar Slobodan Aranđelović.

nis_nisvil

Pobednici će biti proglašeni 10. avgusta, a rezultati konkursa objavljeni na sajtu i fejsbuk stranici NIS-a, kao i na internet prezentaciji „Nišvil“ festivala. NIS će pobedničkim bendovima ovog konkursa obezbediti nastup na Youth stage-u najposećenijeg dana festivala, profesionalni snimak nastupa, komplet ulaznica za sve članove benda, kao i smeštaj.

Svi zainteresovani više informacija mogu da pronađu na sajtu NIS-a: www.nis.eu/nisvil-2014

NIS već šestu godinu zaredom podržava „Nišvil“ u okviru programa „Kultura bez granica“ čime nastoji da doprinese promociji kulturnih vrednosti i razvoju umetnosti.

Kontakt:

Pres služba
(011) 313 0116
Milenetija Popovića 1, 11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd