Leskovac u znaku mini basket-a

Dvanaesti po redu mini basket festival „Minibasketijada“ održan je ovog vikenda u Leskovcu u organizaciji Regionalnog košarkaškog saveza Južna Srbija i Mini basket udruženja pri Košarkaškom savezu Srbije.

NIS već sedam godina podržava akcije Mini basketa koji se održavaju širom Srbije

Kompanija NIS kao višegodišnji generalni sponzor Košarkaškog saveza Srbije, podržala je ovu manifestaciju u cilju razvoja dečjeg i omladinskog sporta, pravilnom razvoju mladih generacija i promociji novih talenata.

Mladi Leskovčani imali su priliku da se takmiče u mini basketu , a kao znak zahvalnosti na fer pleju, svim učesnicima dodeljene su medalje, i zahvalnice, dok je svaka ekipa dobila pehar.

NIS već sedam godina podržava akcije Mini basketa koji se održavaju širom Srbije. U skladu sa korporativnim sloganom „Budućnost na delu“, kompanija podržava sportske manifestacije čiji je cilj da se, pored košarke , među najmlađima promovišu sportske vrednosti, timski duh i kultura nenasilja.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd