Letnja studentska praksa u NIS-u

NIS i ove godine sprovodi program „Letnja studentska praksa“ koji najboljim studentima pruža priliku da prva radna iskustva steknu u dinamičnom i profesionalnom okruženju u našoj kompaniji.

U programu „Letnja studentska praksa“, koji traje do tri meseca, mogu da učestvuju studenti završnih godina studija obrazovnih ustanova Republike Srbije i međunarodnih akreditovanih obrazovnih institucija. Rok za prijavu kandidata je 29. maj 2016. godine.

Najbolji studenti imaju mogućnost da preko programa „Studentska praksa“ prvo radno iskustvo steknu u NIS-u
Najbolji studenti imaju mogućnost da preko programa „Studentska praksa“ prvo radno iskustvo steknu u NIS-u

Ova praksa se u NIS-u organizuje svake godine, u letnjim mesecima, za studente treće, četvrte i pete godine studija. Na taj način stotinak studenata svake godine dobije priliku da, uz stalan nadzor svojih mentora, u našoj kompaniji započne svoj profesionalni razvoj i od iskusnijih kolega dobije savete važne za dalji razvoj karijere. Istovremeno, ti mladi ljudi svežim idejama i novim pristupom doprinose kompaniji.

Zainteresovani za NIS-ov program „Studentska praksa“ mogu da se prijave na konkurs preko NIS-ovog sajta, na linku: http://www.nis.eu/lat/posao-i-karijera/studentska-praksa

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd