Mini basket festival u Vranju uz podršku NIS-a

Promovišući sport, zdravlje i timski duh među najmlađima, kompanija NIS podržala je Mini basket festival „Srećno detinjstvo“ koji se ovog vikenda održao u Vranju.

Kompanija NIS kao višegodišnji generalni sponzor Košarkaškog saveza Srbije, podržava akcije Mini basketa već sedam godina u cilju razvoja dečjeg i omladinskog sporta, pravilnom razvoju mladih generacija i promociji novih talenata.

U saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije (KSS) i gradom Vranjem, mališani su imali priliku da na četiri mini basket terena igraju košarku i pokažu svoj takmičarski duh.

Tokom festivala, odigrano je više od 40 mini basket utakmica sa preko 70 ekipa od kojih jedna iz Nemačke, a svakom od učesnika na kraju takmičenja kao znak zahvalnosti na fer pleju, dodeljene su medalje i zahvalnice, dok je svaki klub dobio pehar.

Kompanija NIS kao višegodišnji generalni sponzor Košarkaškog saveza Srbije, podržava akcije Mini basketa već sedam godina u cilju razvoja dečjeg i omladinskog sporta, pravilnom razvoju mladih generacija i promociji novih talenata. U skladu sa korporativnim sloganom „Budućnost na delu“, NIS podržava sportske manifestacije čiji je cilj da se, pored košarke, među najmlađima promovišu sportske vrednosti, timski duh i kultura nenasilja.

I u narednom periodu NIS i KSS nastaviće sa akcijama mini basket turnire širom Srbije gde će deca uz stručne trenere imati mogućnost da se takmiče, ali i nauče pravila igre mini basketa.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd