„Mini basket“ i „Otvorena škola tenisa“ za najmlađe na Sajmu sporta uz podršku NIS-a

Tokom trajanja Sajma sporta od 23. do 25. novembra na Beogradskom sajmu, kompanija NIS u saradnji sa Teniskim savezom Srbije (TSS) i Košarkaškim savezom Srbije (KSS) organizuje „Otvorene škole tenisa“ i „Mini basket“ turnir za decu.

Deca svih uzrasta, tokom trajanja sajma, imaju priliku da besplatno uživaju u školama tenisa i uz pomoć stručnih trenera i odgovarajuće opreme nauče pravila „belog sporta“, kao i da odigraju mini turnir u basketu i tako „odmere“ svoje košarkaške veštine sa vršnjacima.

Promocija sporta i afirmacija sportskih vrednosti jedan je od prioriteta društvene odgovornosti NIS-a koja se sprovodi pod sloganom „Budućnost na delu“. Ovogodišnjim aktivnostima na Sajmu sporta poput „Otvorenih škola tenisa“ i „Mini basket“ turnira za najmlađe, kompanija zajedno sa svojim partnerima iz KSS-a i TSS-a nastavlja sa podrškom dečjem sportu i promocijom zdravog načina života. U „Otvorenim školama tenisa“ do sada je učestvovalo više od 30.000 dece širom Srbije.

Ovo je peta godina za redom da NIS učestvuje na Sajmu sporta -jedinstvene manifestacije u Srbiji, koja se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije i okuplja veliki broj domaćih i svetskih sportskih zvezda, predstavnika sportskih saveza i Olimpijskog komiteta Srbije, pružajući mnogo zanimljivih sadržaja za sve poklonike sporta.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd