Modernizovana NIS Petrol benzinska stanica u Novom Sadu

Kompanija NIS modernizovala je benzinsku stanicu u Novom Sadu, u Bulevaru cara Lazara bb. Reč je o NIS Petrol maloprodajnom objektu koji je kompanija NIS rekonstruisala na mestu postojeće benzinske stanice u skladu sa najstrožijim svetskim tehničkim i ekološkim standardima.

NIS Petrol benzinska stanica “Novi Sad 11“ raspolaže modernom opremom i dvostranim multipleks aparatima za točenje goriva, a kupcima su 24 sata na raspolaganju goriva evro pet kvaliteta, proizvedena u domaćoj Rafineriji nafte Pančevo, kao i bogat izbor dopunskog asortimana. Pored standardnih derivata, rekonstruisani NIS Petrol maloprodajni objekat u svoju ponudu uvrstio je i premijum G-Drive goriva vrhunskog kvaliteta, benzin G-Drive 100 kao i premijum G-Drive dizel derivat.

Modernizovana NIS Petrol benzinska stanica „Novi Sad 11“ u potpunosti je usmerena na zadovoljenje potreba i pružanje vrhunske usluge savremenim potrošačima, a kompanija NIS je povodom otvaranja NIS Petrol maloprodajnog objekta pripremila posebne pogodnosti za potrošače. Do 7. januara vozači će na novootvorenoj benzinskoj stanici imati priliku da G-Drive goriva premijum kvaliteta sipaju po ceni standardnog benzina, odnosno evro dizela. Pored toga, do 7. januara kupce očekuju i prigodni pokloni iz bogate ponude robe široke potrošnje koja je dostupna na novoj NIS Petrol benzinskoj stanici.

Savremena NIS Petrol benzinska stanica u Novom Sadu rekonstruisana je u okviru procesa razvoja i modernizacije maloprodajne mreže kompanije NIS koja poseduje najveću mrežu benzinskih stanica na domaćem tržištu. NIS nastavlja modernizaciju svojih maloprodajnih objekata koji potrošačima nude visokokvalitetne derivate evro 5 kvaliteta proizvedene u Rafineriji nafte Pančevo, širok spektar dopunskog asortimana, kao i visok nivo usluge.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd