NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja organizuju „Nedelju bezbednosti u saobraćaju“

U cilju unapređenja saobraćajne kulture i prevencije nezgoda, kompanija NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja drugu godinu zaredom organizuju manifestaciju pod nazivom „Nedelja bezbednosti u saobraćaju“.

NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja drugu godinu zaredom organizuju manifestaciju pod nazivom „Nedelja bezbednosti u saobraćaju“.
NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja drugu godinu zaredom organizuju manifestaciju pod nazivom „Nedelja bezbednosti u saobraćaju“.

Manifestacija se održava u Poslovnom centru NIS-a u Novom Sadu od 26. septembra do 1. oktobra. Na platou ispred NIS-ove zgrade postavljeni su trenažeri i simulatori na kojima građani koji učestvuju u akciji mogu da provere svoje znanje iz oblasti bezbednosti saobraćaja i unaprede vozačke veštine.

Predavanja su posvećena opštim načelima bezbednosti u saobraćaju, posebnim kategorijama učesnika, kao što su deca, biciklisti i osobe sa posebnim potrebama. Biće održano i predavanje posvećeno pravilima u transportu tereta u naftnoj industriji.

Kao završna aktivnost „Nedelje bezbednosti u saobraćaju“, u subotu, 1. oktobra, na NIS-ovom poligonu u Zrenjaninu održava se tradicionalno takmičenje profesionalnih vozača NIS-a pod nazivom „Vozački izazov 5“.

Manifestacija u Novom Sadu realizuje se u godini koju je NIS proglasio Godinom HSE-a (Health, Safety, Environment) u kompaniji što predstavlja još jednu potvrdu da su briga o zdravlju i bezbednosti među strateškim prioritetima NIS-a.

Pored „Nedelje bezbednosti u saobraćaju“, NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja ove godine na osnovu protokola o saradnji realizuju krovnu kampanju pod nazivom „Brinemo o vama“, usmerenu na povećanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd