NIS dobio nagradu “Kapetan Miša Anastasijević” za najbolju kompaniju u Srbiji

Kompanija NIS dobila je prestižnu nagradu “Kapetan Miša Anastasijević” za najbolju kompaniju u Srbiji. Na svečanosti održanoj večeras u prostorijama Matice Srpske u Novom Sadu, statuetu i priznanje je u ime kompanije NIS primio Ulrih Pebal, direktor Funkcije za HSE.

Statuetu i priznanje je u ime kompanije NIS primio Ulrih Pebal, direktor Funkcije za HSE.

NIS je u 2017. godini ostao jedan od vodećih investitora u Srbiji. Poslovanje i liderski položaj na tržištu, NIS temelji na uvođenju i implementaciji modernih tehnologija, stalnim inovacijama u svim biznis segmentima, povećanju operativne efikasnosti, odgovornosti prema životnoj sredini i zaštiti zdravlja i bezbednosti na radu. Takođe, NIS je vodeći socijalni investitor u Srbiji i ulaže u društveno odgovorne projekte, podršku mladim talentima, unapređenje uslova obrazovanja, promociju nauke, kulture, umetnosti i sporta, kao i filantropske akcije koje doprinose opštem boljitku.

Ove godine dodeljeno je ukupno 25 nagrada “Kapetan Miša Anastasijević” za najuspešnije privrednike i kompanije u Srbiji.

„Kapetan Miša Anastasijević“ je nagrada koja se tradicionalno dodeljuje najuspešnijim institucijama, pojedincima i preduzetnicima u Južnobačkom regionu, u okviru manifestacije „Put ka vrhu“ čiji je cilj da podstakne i afirmiše preduzetništvo u Srbiji. Kompanija NIS u 2017. godini dobitnik je povelje „Kapetan Miša Anastasijević“ za najbolju kompaniju u okviru korporativne odgovornosti, što je još jedan dokaz uspešnog poslovanja i unapređenja poslovnih procesa.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd