NIS dobitnik Grand Prix priznanja 54. Međunarodnog salona automobila

Kompanija NIS dobitnik je prestižnog Grand Prix priznanja koje najuspešnijim učesnicima i izlagačima 54. Međunarodnog salona automobila u Beogradu tradicionalno dodeljuje stručni žiri Beogradskog sajma.

Ovo značajno priznanje, koje je NIS-u uručeno za promociju premijum G-Drive goriva i stručnu komunikaciju sa potrošačima, potvrđuje inovativan pristup i najviši kvalitet sajamskog nastupa NIS-a, ukazuje na atraktivnost i svetski dizajn izložbenog prostora i ističe visoki kvalitet i prednosti NIS-ovih proizvoda. Upotpunjen nastupom čuvenog G-Drive Racing tima i vizuelno potpomognut njihovim moćnim narandžastim trkačkim bolidom, NIS-ov štand u hali 4 Beogradskog sajma stavljen je u centar pažnje brojnih posetilaca.

U ime kompanije NIS, ovo značajno priznanje primio je Aleksej Černjikov, direktor Bloka Promet, kome se pridružio i Roman Rusinov, glavni vozač i menadžer G-Drive Racing tima, jedini ruski vozač koji je nosilac titule svetskog šampiona i koji se ove godine predstavio posetiocima sajma na štandu NIS-a.

Kompanija NIS, vodeća naftna kompanija na domaćem tržištu, pomerila je granice uobičajenog sajamskog nastupa i pružila svim ljubiteljima automobilizma i moćnih automobila nesvakidašnju priliku da u hali 4 Beogradskog sajma upoznaju slavnog Romana Rusinova, dobiju više informacija o G-Drive Racing timu, tradicionalnom učesniku dvadesetčetvoročasovnog „Le Man“ trkačkog izazova i trostrukom šampionu Evropske serije „Le Mana“ i da tokom svih deset dana trajanja manifestacije vide izložen i pravi trkački bolid ekipe G-Drive Racing – prototip Oreca.

Zvanično gorivo G-Drive Racing tima je premijum G-Drive, koje, zahvaljujući aktivnim komponentama poslednje generacije, omogućava poboljšane performanse motora kao i profesionalnu zaštitu sistema za gorivo. Ovaj premijum derivat dostupan je i potrošačima u Srbiji i regionu, na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Sajamski nastup kompanija NIS upotpunila je i predstavljanjem svog „Sa nama na putu“ programa lojalnosti, kao i predstavljanjem prednosti NIS-ove korporativne kartice, koja po svojim karakteristikama odgovara najvišim evropskim standardima za usluge bezgotovinskog plaćanja.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd