NIS dobitnik međunarodnog priznanja FECC-a

Međunarodni karneval, jedna od najznačajnijih turističkih i kulturnih manifestacija u Srbiji, održan je od 15. do 20. juna u Pančevu, i tom prilikom Federacija evropskih karnevalskih gradova (FECC) uručila je međunarodno priznanje kompaniji NIS.

_TRJ7803
Najmlađi učesnici međunarodnog festivala u Pančevu

U sklopu promocije vrednosti društveno odgovornog poslovanja , kompanija NIS je ove godine, u okviru konkursa „Zajednici zajedno“ podržala Udruženje „Prijatelji Pančevo“, koje je nosilac projekta i tradicionalni organizator ovog prestižnog događaja.

Tim povodom, Henri van der Kron, internacionalni predsednik Federacije evropskih karnevalskih gradova (FECC), čiji je Internacionalni karneval u Pančevu član, uručio je kompaniji NIS posebno međunarodno priznanje, u znak zahvalnosti za podršku u realizaciji ove značajne manifestacije. Zahvaljujući, između ostalih, i finansijskoj pomoći koju je obezbedila kompanija NIS, Internacionalni karneval u Pančevu je i ove godine okupio mnogobrojne posetioce i na najbolji mogući način predstavio kulturne vrednosti i značaj ovakvih i sličnih međunarodnih manifestacija.

_TRJ7738

Internacionalni karneval u Pančevu je prvi i najveći savremeni karneval u Srbiji. Važi za najveću uličnu manifestaciju u zemlji i regionu, a dobitnik je i brojnih međunarodnih priznanja. Internacionalni karneval u Pančevu je član Federacije evropskih karnevalskih gradova (FECC) od 2004. godine.

NIS-ov Program podrške lokalnoj zajednici osmišljen je sa ciljem da učvrsti partnerske odnose sa opštinama i gradovima u kojima kompanija ostvaruje svoju poslovnu delatnost. I ove godine program se realizuje u 11 opština i to kroz projekte odabrane na javnom konkursu „Zajednici zajedno“. Program se realizuje već sedam godina zaredom, a projekti izabrani na javnom konkursu doprinose razvoju lokalnih zajednica, olakšavaju funkcionisanje brojnih ustanova i unapređuju rad kulturnih, obrazovnih i sportskih institucija. Podrška lokalnoj zajednici predstavlja deo društveno-odgovornog poslovanja NIS-a, koji se realizuje pod sloganom „Budućnost na delu“.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd