NIS dobitnik nagrade za najbolju Fejsbuk stranicu

Na godišnjem izboru najboljih srpskih sajtova, po izboru redakcije časopisa PC Press, NIS-ova Fejsbuk stranica pobedila je u kategoriji „Najbolji nastup na društvenim mrežama u 2014. godini“.

Priznanje je primila Ekaterina Jakovljeva, urednik korporativnih veb projekata u NIS-u
Priznanje je primila Ekaterina Jakovljeva, urednik korporativnih veb projekata u NIS-u

Izbor pedeset najboljih domaćih sajtova je tradicionalna akcija koju PC Press organizuje još od početka razvoja interneta u Srbiji, 1997. godine, a u ovogodišnjem izboru odabrani su i najbolji nastupi na društvenim mrežama, kao i najbolje mobilne aplikacije.

NIS-ova stranica na društvenoj mreži Fejsbuk postoji od 2010. godine i svake godine beleži značajan rast baze fanova. U protekloj godini njihov broj je povećan za oko 75 odsto i stranica NIS-a trenutno ima više od 157.000 pratilaca. Proteklu godinu su obeležili: konstantan rast svih parametara interakcije, nove rubrike, mnogobrojni konkursi, nagradne akcije i aktivacije. Pored toga, uticajni portal Social Bakers četiri meseca za redom proglašavao je NIS-ovu Fejsbuk stranicu za najbrže rastuću stranicu među domaćim kompanijama.

„Čak i da ne pogledate naziv ove stranice, na prvi pogled biće vam jasno da se radi o NIS-u. Od profilne fotografije, do cover-a i sadržaja koji se deli na ovoj strani, sve je u prepoznatljivim bojama brenda. Sadržaj je originalan, kreiran za Fejsbuk, što daje dobar utisak. Vizuelni materijal i informacije koje se dele, prevazilaze okvire naftne industrije i mogu biti zanimljive i onima koji se ne interesuju naročito za ovu oblast. Tu su igrice i aplikacije pomoću kojih se fanovi mogu zabaviti, ali i osvojiti neku od nagrada. Ažurno, originalno, pregledno i s jasnom idejom o tome u kom smeru treba da ide komunikacija na društvenim mrežama jedne kompanije ove snage“ – navodi se u obrazloženju PC Press-a.

Kontakt:

Pres služba
011 313 0116
011 205 8490
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd