NIS dobitnik prestižne nagrade “SAP Quality Award 2015”

Kompaniji NIS u Beogradu svečano je uručena specijalna nagrada “SAP Quality Award 2015” za uspešnu implementaciju SAP rešenja u kategoriji “Biznis transformacija” za region centralne i istočne Evrope.

Ovu nagradu SAP dodeljuje kompanijama koje su se istakle u implementaciji SAP softverskog sistema u efikasnom planiranju i pojednostavljenju poslovnih procesa. U ime NIS-a, nagradu su primili Srđan Brcan i Aleksandar Stojkov za Projekat Implementacije MDM (Masterdata management) sistema.

SAP nagrada

– Ova prestižna nagrada potvrđuje vodeću ulogu NIS-a u okviru regiona centralne i istočne Evrope u smislu kvalitetne i uspešne primene savremenih rešenja i tehnologija, izjavio je Srđan Brcan, direktor Sektora za planiranje i razvoj materijalno-tehničke i servisne podrške NIS-a.

Od septembra 2013. do aprila 2014. godine, prema predefinisanim parametrima, uspešno je implementirano SAP MDM rešenje za upravljanje bazom podataka Non-Bulk materijala i nabavnih usluga, čime su unapređeni procesi pretraživanja šifara, procesi nabavke, skladištenja i izveštavanja.

Uvođenjem MDM sistema nad velikim obimom zapisa, integrisanog u postojeća IT rešenja i arhitekturu, NIS pokazuje liderstvo u pogledu IT transformacija u regionu.

NIS, MUP i EPS su kompanije iz Srbije, koje su ove godine nagrađene od strane SAP-a za napredak u primeni IT rešenja. Među ostalim dobitnicima priznanja našle su se i kompanije iz Mađarske, Bugarske, Poljske i Češke, u kategorijama Business Transformation, Innovation i Rapid Delivery.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd