NIS dobitnik prestižnog priznanja „Oskar kvaliteta“

Na današnjoj dodeli nagrada „Oskar kvaliteta“, kompanija NIS je proglašena apsolutnim šampionom za poslovnu izvrsnost, osvojivši najveći broj poena u istoriji dodele ovog prestižnog poslovnog priznanja. U ime NIS-a, nagradu je primio Goran Stojilković, zamenik generalnog direktora kompanije.

Dobijanjem današnjeg priznanja, NIS je postao prva kompanija koja je za 23 godine, koliko se dodeljuje nagrada, dva puta zauzeo titulu apsolutnog šampiona

Nagradu „Oskar kvaliteta“ dodeljuje Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost, uz podršku Privredne komore Srbije i pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede Srbije.

Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost, dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama, kao nezavisna i neutralna nagrada za vrhunske rezultate postignute na unapređenju i razvoju kvaliteta u Srbiji.

Pri izboru dobitnika ove prestižne nagrade, stručni žiri je ocenjivao rezultate organizacije u čak devet oblasti: liderstvo, strategija, ljudski resursi, partnerstvo i resursi, procesi, proizvodi i usluge, rezultati kod korisnika, rezultati kod ljudskih resursa, rezultati kod društvene zajednice i poslovni rezultati.

Priznanja „Oskar kvaliteta“ dodeljuju se u okviru Svetskog dana kvaliteta i Evropske nedelje kvaliteta.

Dobijanjem današnjeg priznanja, NIS je postao prva kompanija koja je za 23 godine, koliko se dodeljuje nagrada, dva puta zauzeo titulu apsolutnog šampiona, čime još jednom potvrđuje status jedne od najuspešnijih kompanija, ne samo u Srbiji, već u ovom delu Evrope.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd