NIS dobitnik priznanja Univerziteta u Novom Sadu

Univerzitet u Novom Sadu dodelio je zahvalnice institucijama i kompanijama koje su u toku akademske 2016/2017 godine podržale aktivnosti ove naučne ustanove.

Kompanija NIS dobitnik je prestižnog priznanja Univerzitet u Novom Sadu  za podršku Festivala nauke i stipendiranje petoro studenata kroz Fond za darovite studente Novosadskog univerziteta.

Kompanija NIS dobitnik je prestižnog priznanja Univerzitet u Novom Sadu za podršku Festivala nauke i stipendiranje petoro studenata kroz Fond za darovite studente Novosadskog univerziteta.

 

Na svečanosti povodom  obeležavanja Dana Univerziteta u Novom Sadu,  prisustvovali su rektor Univerziteta u Novom Sadu prof. dr Dušan Nikolić, predstavnica pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost prof. dr Svetlana Mihić, kao i mnogobrojne kompanije i udruženja .

U ime kompanije NIS zahvalnicu je primila doc. dr. Snežana Lakićević, savetnik direktora Funkcije za organizaciona pitanja za saradnju sa naučnim i obrazovnim institucijama u kompaniji NIS.

U ime kompanije NIS zahvalnicu je primila Snežana Lakićević, savetnik direktora Funkcije za organizaciona pitanja za saradnju sa naučnim i obrazovnim institucijama u kompaniji NIS.

Partnerstvo sa obrazovnim i naučnim institucijama kompanija NIS razvija već pet godina u okviru korporativnog programa „Energija znanja“ čiji je cilj unapređenje uslova za obrazovanje i školovanje mladih stručnjaka, kao i prilagođavanja studijskih  programa  potrebama tržišta. Kompanija je do sada potpisala 47 sporazuma sa domaćim i međunarodnim naučnim i obrazovnim ustanovama u zemlji i inostranstvu, a kroz program stipendiranja do sada je prošlo više od 94 studenata.  Za svoj doprinos razvoju obrazovanja u Srbiji, kompanija NIS je u 2016. godini dobila prestižnu „Svetosavsku nagradu“ koju dodeljuje Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd