NIS dobitnik zlatne nagrade „Stevie International Business Award” za najbolji sajt namenjen investitorima

Naftna industrija Srbije dobitnik je zlatne nagrade „Stevie International Business Award” u kategoriji specijalizovanih internet sajtova namenjenih informisanju investitora i akcionara, a NIS-ov veb sajt za investitore (http://ir.nis.eu) prvi put je svrstan među pobednike ovog takmičenja.

Kompanija NIS je na ovaj način dobila još jednu međunarodnu potvrdu dugoročno dobrog i transparentnog odnosa prema svojim investitorima i akcionarima. Priznanja će biti zvanično uručena pobednicima u svim kategorijama „Stevie Award”-a na gala svečanosti koja će se održati 21. oktobra 2017. godine u španskom gradu Barseloni.

Neke od najvećih svetskih kompanija takođe su bili dobitnici ove nagrade prethodnih godina, a među njima su „Acer Inc.”, „Apple”, „BASF”, „BT”, „Ford Motor Company”,„ ING”, „Procter & Gamble”, „Roche Group”, „Samsung” i druge.

„Stevie Award” (http://stevieawards.com/) je međunarodno prepoznata poslovna nagrada koja je prvi put dodeljena 2002. godine kao priznanje za dostignuća i pozitivan doprinos organizacija i eksperata širom sveta. Nagrada se sastoji od sedam programa koji su podeljeni po oblastima i kategorijama, a pored „Stevie International Business Award”-a svake godine dodeljuju se i „Stevie American Business Awards”, „Asia-Pacific Stevie Awards”, „German Stevie Awards”, „Stevie Awards for Great Employers”, „Stevie Awards for Sales & Customer Service”, kao i „The Stevie Awards for Women in Business”. Svake godine za „Stevie Award” konkuriše više od 3.800 organizacija i pojedinaca iz više od 60 zemalja.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd