NIS domaćin „Kobajagi evropskog prvenstva 2015“ u košarci za decu

U susret Evropskom prvenstvu u košarci, danas je ispred Poslovnog centra NIS-a na Novom Beogradu održan turnir u košarci za najmlađe kategorije, „Kobajagi evropsko prvenstvo 2015“.

I ove godine, domaćin turnira bila je kompanija NIS koja je u okviru svog korporativnog programa „Energija sporta“ podržala ovu manifestaciju zajedno sa Košarkaškim savezom Srbije.

Oko 300 mališana imalo je priliku da pokaže svoj talenat na pet postavljenih terena igrajući košarku po sistemu koji se koristi na Euro Basketu 2015, ali po pravilima „streetball 3 na 3“ košarke.

NIS već četvrtu godinu zaredom podržava sportsku akciju Košarkaškog saveza Srbije – Mini basket ligu koja se organizuje u celoj zemlji. Kroz program društvene odgovornosti pod nazivom „Energija sporta“ NIS posebnu pažnju poklanja razvoju dečjeg i omladinskog sporta, pravilnom razvoju mladih generacija i promociji zdravog života. „Energija sporta“ je samo deo društveno-odgovornog poslovanja NIS-a, koje se odvija pod sloganom „Budućnost na delu“.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd