NIS i Egzit Fondacija i ove godine raspisuju konkurs za mlade heroje

Kompanija NIS i Egzit Fondacija i ove godine su raspisali konkurs „Youth Heroes“, čija je osnovna ideja promocija mladih, uspešnih i humanih pojedinaca koji predstavljaju pozitivne primere u društvu.

„Youth Heroes“ priznanja dodeljuju se iz četiri oblasti: obrazovanje i nauka, preduzetništvo i kreativne industrije, društveni aktivizam i kultura i umetnost.

Pravo učešća na konkursu imaju svi mladi uzrasta od 15 do 30 godina sa državljanstvom ili prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koji imaju dostignuća, nagrade ili priznanja iz oblasti obrazovanja, nauke, kulture, umetnosti, društvenog aktivizma, preduzetništva i kreativnih industrija.

O pobednicima iz navedenih kategorija, koji će imati priliku da osvoje novčane nagrade u iznosu od 100.000 dinara, ulaznice za Egzit Avanturu i kurseve HR Centra za razvoj ličnih veština, odlučivaće stručni žiri.

Konkurs će biti otvoren do 11. februara 2017. godine, a nosioci titule „Youth Heroes“ biće proglašeni u martu 2017. godine.
Svi zainteresovani kandidati mogu naći više informacija o prijavi za konkurs na sajtu www.youth-heroes.org.

Ovo je druga godina za redom da NIS i Egzit objavljuju konkurs za mlade heroje čiji osnovni cilj je promocija uspešnih mladih ljudi. Kompanija NIS podržala je ovaj projekat u okviru svog programa društveno odgovornog poslovanja „Zajednici zajedno“ sa ciljem da unapredi, doprinese i pruži podršku mladima u Srbiji.

Pored kompanije NIS, partneri u projektu „Youth Heroes“su i Radio Televizija Srbije, kompanija Ringier Axel Springier i HR Centar.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd