Infostud: NIS među najpoželjnijim poslodavcima u Srbiji

Kompanija NIS proglašena je za jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, rezultati su istraživanja "Najpoželjniji poslodavac 2018", koje je sproveo portal Poslovi.infostud.com.

Istraživanje je sprovedeno u periodu januar – mart 2018, a u njemu je učestvovalo 10.157 ispitanika. Učesnici u istraživanju su birali najpoželjnije poslodavca na osnovu svog mišljenja, naveli šta poslodavca čini atraktivnim, koliku zaradu očekuju i o kakvom tipu kompanije se radi.

Ispitanici su naveli da su kod poslodavca najbitniji dobri međuljudski odnosi i radna atmosfera, što je navelo čak 76 odsto učesnika ankete. Na drugom mestu je tretman zaposlenih od strane menadžmenta, dok se visina plate, tj. materijalni razlozi nalaze na trećem mestu.

Deset najbolje ocenjenih kompanija su: Coca- Cola HBC –Srbija doo Zemun, Telenor d.o.o., NIS A.D. Novi Sad, Nordeus d.o.o Beograd, microsoft Software d.o.o. Beograd, Philip Morris Services doo Beograd, Telekom Srbija a.d. Beograd, EPS JP Beograd, LIDL Srbija KD, Robert Bosch d.o.o Beograd.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd